Gratis evaluering

Lad os hjælpe med en brugervenlighedsevaluering

Vi brænder så meget for brugervenlighed, at vi gerne vil give jer en gratis evaluering af brugervenligheden i jeres digitale løsning

God brugervenlighed er mere end et flot design, det indeholder også aspekter af menneskeforståelse, brugeradfærd og forventninger. Hos Visma tester vores team af brugervenlighedskonsulenter dagligt it-løsninger, websites, selvbetjeningsløsninger og digital kommunikation. Konsulenterne rådgiver både offentlige og private virksomheder i, hvordan de kan skabe og forbedre brugervenligheden i nye og eksisterende løsninger.

Vores brugervenlighedskonsulenter vil rigtig gerne dele ud af deres viden og erfaringer, og tilbyder derfor at udføre en gratis brugervenlighedsevaluering af jeres digital løsning. Når analysen er udarbejdet fremsendes den til jer, men allerhelst kommer vi og præsentere resultatet, så vi bedre kan give feedback og konkrete idéer til, hvordan brugervenligheden i jeres digitale løsning kan forbedres.

Er du en privat eller offentlig virksomhed er brugervenlighedsevalueringen helt gratis og helt uforpligtende, det eneste vi beder om er en kop kaffe når vi kigger forbi. Udfyld nedenstående formular, hvis du ønsker at benytte vores tilbud, så vil du efterfølgende blive kontaktet af en af vores brugervenlighedskonsulenter.

 

Kontakt os hvis du vil have en gratis brugervenlighedsevaluering af

  • Din virksomhedens website
  • Digital selvbetjeningsløsning
  • Digital kommunikationsløsning I brugervenlighedsevalueringen kommer vi bl.a. med feedback på løsningens tilgængelighed, navigation, visuelt design, tekster, formularer og input, søgning, fejlscenarier, brugerkontrol og brugerfrihed.

Få en gratis evaluering af brugervenligheden i jeres digitale løsning

Brugervenlighedskonsulenterne fra Visma vil rigtig gerne bruge nogle timer på at gennemgå brugervenligheden i jeres løsning og efterfølgende komme med feedback på, hvad der fungerer godt og, hvor i med fordel kan sætte ind for at øge brugervenligheden.

 

Esben Emborg
Head of User Experience
esben.emborg@visma.com
31 58 80 33