Vi brænder for de små!

Vi brænder for, at små virksomheder bliver gode forretninger og måske med tiden vokser til større virksomheder. Derfor vil du opleve, at vi sætter alle sejl ind for at holde styr på din virksomheds (og private) økonomi - og viser dig eventuelle muligheder for at forbedre den.

Årsregnskab

Årsregnskab og udvidet selvangivelse er en post man som selvstændig ikke kommer udenom. Vi kan hjælpe dig, således at alt stemmer og du i stedet kan koncentrere dig om det du gør bedst.

Læs mere om hjælp til årsregnskab

Gratis revisorrådgivning

Går du med tanker om at finde dig en revisor? Måske overvejer du at tage springet som iværksætter og har brug for sparring omkring valg af virksomhedstype? Eller måske er du bare nysgerrig på, hvad vi kan gøre for din virksomhed?

Læs mere om en times gratis revisorrådgivning

Vi brænder for de små!

Visma - Vi brænder for de små! henvender sig til små selvstændige og iværksættere, som ønsker en kærlig hånd til deres økonomi. Vi tilbyder "hele pakken" af assistance inden for din regnskab og økonomi, så du kan koncentrere dig om det du gør bedst. Derudover har vi en lang række ydelser der kan optimere driften af din virksomhed, herunder bl.a. software, retailsystemer, debitorstyring, inkasso, løn, HR og meget, meget mere.

Vi starter altid med en uforpligtende samtale, så du kan blive klogere på hvordan vi kan hjælpe dine specifikke behov. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, kun ærlige svar!

Se alle vores ydelser her