Fra drøm til virkelighed

Hos os bliver du rustet bedst muligt til at få succes med din drøm om selvstændig virksomhed.

Mange års erfaring og 750 kunder betyder, at vi har redskaberne i orden. Vi er eksperter i små virksomheder, og vi kan også hjælpe dig.

Kære iværksættere, Kære selvstændige.

Man har længe hørt politiske og erhvervsmæssige meningsdannere tale om, hvor vigtigt det er at gøre det nemt for danskere at starte deres egen virksomhed. Derfor er det en fornøjelse at byde dig velkommen til ”Vi brænder for de små”, hvor vi kun arbejder med helt nye og helt små virksomheder. Mange års erfaringr med mere end 750 ”mikro” kunder, har udviklet ”Vi brænder for de små” til et af landets mest komplette og professionelle koncept for de helt små virksomheder.

Vores erfaring viser os at selvstændige typisk er ml. 3-5 år om at skabe en virksomhed de kan leve af. Statistikkerne viser også at ca. 60% af en årgang ikke klarer det og må lukke. En væsentlig årsag er kostbare fejl i regnskaber og drift.

Vores vision er at ruste dig bedst muligt, til at få succes med din drøm om selvstændig virksomhed. Vores mission er at sikre dit fokus på dine kunder, dit produkt og ikke mindst dit overskud.

Det gør vi ved at sørge for at du får en professionel administrativ driftsløsning til din virksomhed. Så er du hele tiden sikker på at leve op til de mange myndighedskrav, virksomheder i Danmark skal opfylde. Uanset størrelse!

Konceptet ”Vi brænder for de små” bygger på 3 områder: undervisning, rådgivning og service i form af både løsninger og enkeltydelser.

Hos ”Vi brænder for de små” har du altid den samme kontaktperson. Du har adgang til et af Skandinaviens stærkeste fagfællesskaber og kan få opfyldt alle dine behov èt sted. Uanset om det er konkrete ydelser indenfor revisor, økonomi, Løn, HR og forretningsprocesser eller sparring og udvikling af dig og din virksomhed.

Derfor er det mit håb at der i vores katalog også er en løsning der fungerer for dig og din drøm om selvstændig virksomhed.

Velkommen til "Vi brænder for de små".

Med venlig hilsen
Lars Roslyng


Hos Visma - Vi brænder for de små!, får du adgang til hele pakken af revisorassistance, hvad enten det er bogføring, økonomisk rådgivning, føring af løn eller alt der imellem. Se oversigt over alle vores ydelser.

Vi har kontor i Københavnsområdet, Odense og i Kolding og kan derfor tilbyde vores services i det meste af Danmark.

Herlev

Telefon: 32 96 80 37

Mail: mikromail@visma.com

Herlev
Lyskær 3 CD
2730 Herlev

Kolding

Telefon: 23 45 79 46

Mail: mikromail@visma.com

Kolding
Birkemosevej 11 A
6000 Kolding

Odense

Telefon: 23 45 79 46

Mail: mikromail@visma.com

Odense
Sverigesgade 2
5000 Odense C

Skal vi ringe dig op?

Indtast dine kontaktoplysninger til højre. Så modtager vi nemlig din information på skrift, og du vil blive ringet op inden for 1-2 hverdage.

Det er naturligvis altid gratis og helt uforpligtende, hvis du gerne vil kontaktes for en samtale. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, kun ærlige svar!

Du er også velkommen til at ringe til os på +45 32 96 80 37

Om Visma

Vi brænder for, at små virksomheder bliver gode forretninger. Derfor sætter vi alle sejl til, for at styre og effektivisere din virksomheds økonomi. Vi hjælper med alle opgaver inden for regnskab og løn.

Brug af cookies

Kontakt os

Vi har kontorer i Herlev, Odense og Kolding

Tlf: +45 32 96 80 37 

mikromail@visma.com

Se alle vores medarbejdere