Om os

Din revisor og sparringspartner

Vi brænder for, at små virksomheder bliver gode forretninger og måske med tiden vokser til større virksomheder. Derfor vil du opleve, at vi sætter alle sejl ind for at holde styr på din virksomheds (og private) økonomi - og viser dig eventuelle muligheder for at forbedre den.

Hos Visma - Vi brænder for de små!, får du adgang til hele pakken af revisorassistance, hvad enten det er bogføring, økonomisk rådgivning, føring af løn eller alt der imellem.

Vi har kontor i Københavnsområdet, Odense og i Kolding og kan derfor tilbyde vores services i det meste af Danmark.

Herlev

Telefon: 32 96 80 37

Mail: mikromail@visma.com

Herlev
Lyskær 3 CD
2730 Herlev

Find din revisor på:

Herlevkontoret

Kolding

Telefon: 23 45 79 46

Mail: mikromail@visma.com

Kolding
Birkemosevej 11 A
6000 Kolding

Find din revisor på

Koldingkontoret

Odense

Telefon: 23 45 79 46

Mail: mikromail@visma.com

Odense
Sverigesgade 2
5000 Odense C

Find din revisor på

Odensekontoret

Kompetent og i øjenhøjde

Hos os er alle lige vigtige. Det gælder både vores kompetente medarbejdere, der er ansat her, fordi de er dygtige og engagerede i at hjælpe dig. Og vores kunder, der er hovedpersonen hele vejen gennem processen. Vi ved godt, at du måske først kommer til det med økonomien sent om aftenen - eller ser på det, inden kunderne begynder at ringe. Derfor tager vi altid telefonen, hvis vi er på kontoret. Også udenfor almindelig åbningstid.

Det er vores ambition at levere enestående kundeservice!

Der findes ingen dumme spørgsmål!

Det er os der er revisorer. Du er alt muligt andet fantastisk. Derfor forventer vi, at du har mange spørgsmål, når det handler om økonomi og vi svarer altid klart og ærligt når du henvender dig. Der er mange regler og procedurer at holde sig ajourført med, når man har taget springet ud som iværksætter og i vores daglige arbejde oplever vi, at mange synes det kan være vanskeligt at skabe sig et overblik. Derfor starter vi altid et samarbejde med at mødes med dig og gennemgå din og din virksomheds specifikke behov, ligesom vi gerne hele dit årsregnskab personligt, hvis du har brug for det.

Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, kun ærlige svar!

 

 

Skarpe på prisen

Vores indsats er rettet mod mindre virksomheder som din og med mere end 700 kunder, ved vi hvor hård en opstartsperiode kan være. Derfor har vi valgt, at være skarpe på prisen uden at gå på kompromis med kvaliteten. Læs mere om vores priser her.

Om Visma

Vi brænder for, at små virksomheder bliver gode forretninger. Derfor sætter vi alle sejl til, for at styre og effektivisere din virksomheds økonomi. Vi hjælper med alle opgaver inden for regnskab og løn.

Brug af cookies

Kontakt os

Vi har kontorer i Herlev, Slagelse, Odense og Kolding

Tlf: +45 32 96 80 37 

mikromail@visma.com

Se alle vores lokationer