Hvem er vi?

Vi hedder Lars, Kristian, Jacob, Anders, Morten, Kasper, Martin, Stefan, Claus, Søren, Camilla, Agron og Henrik

Vi er her for at hjælpe dig.

Læs mere om os her på siden.

Lars Roslyng

Revisor HD(R), Manager


Mail:Lars.roslyng@visma.com

Jeg er chefen i afdelingen. Jeg har været i revisorbranchen stort set hele mit erhvervsaktive liv. Her har jeg både prøvet kræfter med den traditionelle revisionsdel, men også som økonomikonsulent og økonomichef.

Læs mere
Det bedste ved at være revisor er, at jeg får muligheden for at møde en masse spændende mennesker og få mulighed til at være en del af deres virksomhed. Det giver en kæmpe inspiration at høre, hvordan folk driver eller har tænkt sig at drive deres virksomhed, og jeg får lidt med hjem hver dag. Når jeg ikke er på arbejde, er en løbetur, en god bog eller en badmintonkamp med drengene dét, som jeg bruger min fritid på.

Kristian Frederiksen

Forretningsrådgiver "Vi brænder for de små"

Kristian Frederiksen

Mail: kristian.frederiksen@visma.com

Jeg er uddannet Cand.Comm med speciale i medier og massekommunikation. Ligeledes merkonom i projektledelse, virksomhedsøkonomi og HR-management.

Læs mere
Har selv bred erfaring som iværksætter og rådgiver, i forhold til produktudvikling, produktion, salg og markedsføring. Det der virkelig driver mig i ”Vi brænder for de små” er at hjælpe vores kunder med at vækste deres virksomheder og overskud. Når jeg ikke beskæftiger mig med virksomheders liv, bruger jeg min tid på familien, kultur og kulinariske oplevelser.

Jacob Priess Christoffersen

Revisor, HA

Mail: Jacob.Priess.Christoffersen@visma.com

Jeg har været ansat i Visma i 4 år som revisor/økonomikonsulent og kommer med en baggrund som almen HA’er. Min kundeportefølje består hovedsaligt af små enmandsvirksomheder og mindre selskaber fra alle mulige brancher.

Læs mere
Jeg har en stor generel viden inden for personskat, herunder virksomhedsordningen, selskabsskat, moms og løn. Min fritid bliver brugt på at være sammen med venner og kæreste. Jeg er især glad for at styrke- og motionstræne, spille spil, læse, lave mad og deltage i kulturelle arrangementer.

Morten Madsen

Revisor, cand.merc.fir.

Morten Madsen

Mail: Morten.Madsen@visma.com

Jeg er udannet Cand. Merc. FIR og har arbejdet i Visma i 4 år, udelukkende med fokus på de små virksomheder. Det vigtigste for mig er, at alle ting er i orden, og du kan sove roligt om natten.

Læs mere
Derfor er min fornemmeste opgave at hjælpe dig igennem ”lov og regel”-junglen på den bedst mulige måde. Dermed får du alle de fradrag der findes inden for gældende lovgivning. I min fritid dyrker jeg cykling om sommeren, og i vinterhalvåret klatrer jeg indenfor i den varme klatrehal. Jeg elsker også at tage på rejser og komme ud at opleve verden.

Kasper Rasmussen

Revisor, HD(R) stud.

Kasper Rasmussen

Mail: Kasper.Rasmussen@visma.com

Jeg er i gang med at læse HD (R) på Copenhagen Business School ved siden af mit job i Visma. Min ansættelse i Visma begyndte i 2012, og jeg har hovedsageligt arbejdet med økonomi, dels inden for personlige virksomheder og selskaber uden revisionspligt.

Læs mere
Jeg underviser i brugen af Dinero og Summasummarum. Derudover rådgiver jeg omkring skat, moms og den daglige drift af virksomhedens regnskab. Når der er tid, bruger jeg cyklen, og er ellers sammen med min kæreste.

Martin Hansen

Revisor

Martin Knudsen

Mail: martin.kraft.hansen@visma.com

Jeg er en af afdelingens nye frø, der startede som trainee i februar 2016. Jeg har lært utrolig meget vidt og bredt omkring små virksomheder og selskaber.

Læs mere
Tidligere har jeg været souschef og kok inden jeg startede som trainee. Det som jeg syntes er det mest spændende er moms, afgifter og små selskaber, Min fritid bliver brugt på venner og familie.

Claus Dyrelund Johansen

Mail: claus.johansen@visma.com

Jeg er afdelingsleder for Odense og Kolding. Jeg er uddannet cand.merc.aud. fra Syddansk Universitet, og har tidligere arbejdet som økonomichef/CFO.

Læs mere
Ligeledes har jeg også tidligere været ansat hos blandt andet revisionsvirksomheden Deloitte og Censusrevision. Har stor erfaring i rådgivning af iværksættere, mindre og større virksomheder. Så min portefølje spænder fra frisøren til børsnoterede virksomheder. Jeg er gift med Sara og har 3 børn i alderen 4- 12 år. Fritiden bruges på løb og medlemskab af den lokale brugsforenings bestyrelse, samt hjælp til et lokalt U9 fodboldhold.

Anders Petersen

Revisor, cand.merc.fir., Teamleder

Anders Petersen

Mail: Anders.Petersen@visma.com

Jeg er uddannet cand.merc.fir fra Copenhagen Business School. Jeg har været ansat i Visma siden 2012 og i dag fungerer jeg som teamleder i ”Vi brænder for de små!”.

Læs mere
Min rolle som teamleder betyder, at jeg har kontakt med rigtig mange kunder og jeg får derfor indsigt i mange spændende virksomheder. Min fornemmeste opgave er at sikre, at alle vores kunder får en god service og at de føler sig trygge ved at lægge deres økonomi i vores hænder. Fritiden bruger jeg sammen med min kæreste. Ellers nyder jeg en løbetur rundt om Damhussøen eller en crossfittime i det lokale fitness center.

Søren Bukdal

Stefan Buch Henriksen

Revisor, HA

Mail: Stefan.Buch.henriksen@visma.com

Jeg har en bachelor i erhvervsøkonomi (HA), og har været ansat i Visma siden november 2015. Jeg har de sidste år opnået en masse erfaring inden for regnskab og økonomi, især med fokus på de mindre virksomheder.

Læs mere

Jeg finder de mindre virksomheder enormt spændende, da segmentet er helt særligt og udfordrende på mange punkter – heldigvis på den gode måde! Det er et privilegie at være med på sidelinjen, når folk starter op fra bunden, og følge dem tæt i deres jagt på succes. Min fritid bruger jeg som træner i en håndboldklub, og når jeg ikke er der, bruger jeg tiden med min kæreste og venner.

Herlev

Telefon: 32 96 80 37

Mail: mikromail@visma.com

Herlev
Lyskær 3 CD
2730 Herlev

Kolding

Telefon: 23 45 79 46

Mail: mikromail@visma.com

Kolding
Birkemosevej 11 A
6000 Kolding

Odense

Telefon: 23 45 79 46

Mail: mikromail@visma.com

Odense
Sverigesgade 2
5000 Odense C

Skal vi ringe dig op?

Indtast dine kontaktoplysninger til højre. Så modtager vi nemlig din information på skrift, og du vil blive ringet op inden for 1-2 hverdage.

Det er naturligvis altid gratis og helt uforpligtende, hvis du gerne vil kontaktes for en samtale. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, kun ærlige svar!

Du er også velkommen til at ringe til os på +45 32 96 80 37

Om Visma

Vi brænder for, at små virksomheder bliver gode forretninger. Derfor sætter vi alle sejl til, for at styre og effektivisere din virksomheds økonomi. Vi hjælper med alle opgaver inden for regnskab og løn.

Brug af cookies

Kontakt os

Vi har kontorer i Herlev, Odense og Kolding

Tlf: +45 32 96 80 37 

mikromail@visma.com

Se alle vores medarbejdere