Hjælp til årsregnskab og udvidet selvangivelse

Vi kan hjælpe dig, således dit årsregnskab og selvangivelse stemmer og du i stedet kan koncentrere dig om det du gør bedst.

Ring mig gerne op

Årsregnskab er nødvendigt

Som selvstændig ved du, at tilbagevendende opgaver som årsregnskab og selvangivelse kan trække mange timer ud af en travl kalender. Vi er erfarne regnskabskonsulenter, og over 750 små virksomheder får hjælp til årsregnskab og selvangivelse af os.

Årsregnskabet hjælper dig med at få overblik over alle indtægter og udgifter i din virksomhed og skaber dermed indsigt i, hvilken retning din virksomhed udvikler sig. Samtidig sikrer du dig den nødvendige dokumentation overfor SKAT som selvstændig erhvervsdrivende.

Når du driver egen virksomhed, er du i følge Årsregnskabsloven forpligtiget til minimum at udarbejde et regnskab, der viser dine økonomiske aktiviteter i løbet af året. Derudover kan du bruge dit årsregnskab som dokumentation overfor banker, kreditinstitutter og samarbejdspartnere.

Ring mig venligst op   Læs mere om vores pakkeløsninger

Udarbejdelse af årsregnskab og selvangivelse

For udarbejdelse af årsregnskab og selvangivelse på personligt ejet virksomhed har vi en vejledende pris på kr. 5.200 eks. moms. 

Ved I/S yderligere honorar pr. interessent kr. 550 eks. moms

Prisen forudsætter at materialet vi modtager er afstemt og korrekt periodiseret, samt at de modtagne bilag er fuldstændige.

 

I forbindelse med opstart i øvrigt skal der bruges følgende:

  • Adgang til økonomisystem
  • Cpr nr. og TastSelv kode
  • CVR nr. og TastSelv kode

For løbende at udføre opgaven skal der hver gang bruges følgende:

  • Kontoudtog fra banken for hele perioden i papirform samt gerne i en Excel fil (CSV format)
  • Indtægtsbilag for hele perioden
  • Udgiftsbilag for hele perioden

Hvad siger vores kunder

Hvad er et årsregnskab?

Er årsregnskab skal som navnet siger udarbejdes én gang om året. Det er i årsregnskabet, at man samlet kan se, hvordan året er gået for din virksomhed. Årsregnskabet har to primære dele: 1) resultatopgørelsen, som fortæller, hvordan din virksomheds økonomiske midler er blevet brugt i løbet af året og 2) balancen, som giver et øjebliksbillede af, hvordan din virksomheds økonomi har det.

Har du brug for hjælp til årsregnskab, så sidder vi et helt hold klar til at hjælpe dig. Så kan du være 100% sikker på, at det er udarbejdet korrekt fra start til slut.

Hvad er en selvangivelse?

Når du som selvstændig driver en virksomhed, er du forpligtet til at udfylde en selvangivelse, eller en udvidet selvangivelse, som det korrekt hedder. I selvangivelsen fortæller du SKAT, hvor meget du har tjent, hvor meget du skal betale i skat, hvilke fradrag du har mv. Selvangivelsen kan udfyldes elektronisk via Tast Selv på skat.dk.

Er du usikker på, om du får udnyttet alle dine fradrag, eller hvordan selvangivelsen udfyldes korrekt, så kan du få hjælp til selvangivelse hos os. Vores faglige viden og erfaring er din garanti for, at du får udnyttet alle dine fradrag optimalt og du får afleveret en korrekt selvangivelse.

Start med en uforpligtende samtale

Kontakt os i dag, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan du kan få hjælp til årsregnskab og selvangivelse.

Indtast dine kontaktoplysninger til højre. Så modtager vi nemlig din information på skrift, og du vil blive ringet op inden for 1-2 hverdage. Det er naturligvis altid gratis og helt uforpligtende, hvis du gerne vil kontaktes for en samtale. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, kun ærlige svar!

Du er også velkommen til at ringe til os på+45 32 96 80 37.

Om Visma

Vi brænder for, at små virksomheder bliver gode forretninger. Derfor sætter vi alle sejl til, for at styre og effektivisere din virksomheds økonomi. Vi hjælper med alle opgaver inden for regnskab og løn.

Brug af cookies

Kontakt os

Vi har kontorer i Herlev, Odense og Kolding

Tlf: +45 32 96 80 37 

mikromail@visma.com

Se alle vores medarbejdere