1 times gratis revisorrådgivning

- til dig som ønsker en professionel sparringspartner
Book 1 times gratis revisorrådgivning

Vi brænder for, at små virksomheder bliver gode forretninger

Er du en lille eller nystartet virksomhed, og er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til årsregnskabet, momsen, fradrag osv., så kan vi tilbyde dig 1 times helt gratis revisorrådgivning.

Hos 'Vi Brænder For De Små' kan du få hjælp til:


At dit årsregnskab lever op til gældende skattelovgivning

At du får indberettet din moms korrekt

Hvordan du laver din udvidede selvangivelse

At du får det optimale ud af dine fradragsmuligheder

At du får styr på din forskudsregistrering

Undervisning i bogføring

En erfaren revisor til din virksomheds økonomi?

Selvom man er en lille virksomhed, så er der stadig mange regler, der skal overholdes og frister, som ikke må overskrides. Man skal huske momsen, sørge for korrekt bogføring, udnytte de rigtige fradrag, indlevere årsregnskabet osv. Det er der mange små selvstændige, som glemmer, når de skal gøre drømmen til virkelighed. Men hvis drømmen ikke kun skal blive til virkelighed men også til succes, så er vigtigt at have styr på regnskabet.

Gratis revisorrådgivning hos Visma

Vi er et team af professionelle konsulenter, som alle er eksperter i iværksættere og små virksomheder, og vi vil gerne tilbyde dig gratis revisorhjælp, så din virksomhed får de bedste muligheder og kommer godt fra start. Vi brænder for, at små virksomheder bliver gode forretninger. Derfor sætter vi alle sejl til for at forbedre din virksomheds økonomi. Er du kommet godt fra start, og har du styr på om:

  • Din virksomhed er registreret korrekt hos SKAT?
  • Dit bogholderi kører effektivt og overholder lovgivningen?
  • Du betaler den korrekte moms?
  • Du kan få el- og vandafgifter refunderet af SKAT?
  • Din forskudsregistrering er udformet korrekt?

Start med 1 times GRATIS revisorrådgivning, så du kan få vished og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed - du har ikke råd til at lade være.

Kom videre nu og book din GRATIS revisorrådgivning allerede i dag!

Det kan blive det afgørende skridt mod realiseringen af dine iværksætterdrømme!

Book din gratis revisorrådgivning allerede i dag

Læs om de vigtigste 5 udfordringer inden du bliver CVR registreret

Er du iværksætter, og sidder du med idéen over alle idéer, som bare skal sparkes i gang og blive en blomstrende forretning? Så er der nogle vigtige udfordringer, som du skal se i øjnene og finde en løsning på - inden du bliver CVR-registreret.

Læs mere om de 5 udfordringer her (PDF)

13 hurtige spørgsmål og svar til dig der er selvstændig

Det er fristende bare at kaste sig hovedkulds ud i det, men for at en idé kan blive en forretning med succes og indtjening, skal fundamentet og forretningsplanen være i orden og gennemarbejdet. Første skridt er at stille dig selv nogle helt grundlæggende spørgsmål, hvor svarene kan virke indlysende, men absolut ikke altid er det. 

Læs mere om 13 hurtige spørgsmål her (PDF)

Hvad siger kunderne om vores revisorer

Både på Sjælland, på Fyn og i Jylland.

Uanset om du er bosat i og omkring Odense, Kolding eller København kan vi hjælpe dig. 

Vi har kontorer i de tre byer og dækker derfor også et område nær dig. Alle vores kontorer er let tilgængelige med offentlige transportmidler, og der er gode gratis parkeringsmuligheder lige ved døren. Du er altid velkommen til at komme forbi for en uforpligtende samtale.

1 times gratis revisorrådgivning

Så en time med en gratis revisor kan være rigtig godt givet ud! Vi har fire års erfaring, 750 kunder og vi brænder for, at små virksomheder bliver til gode forretninger. 

Indtast dine kontaktoplysninger til højre. Så modtager vi nemlig din information på skrift, og du vil blive ringet op inden for 1-2 hverdage. Det er naturligvis altid gratis og helt uforpligtende, hvis du gerne vil kontaktes for en samtale. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, kun ærlige svar!

Kontakt os i dag og bestil gratis revisorrådgivning:

Tlf: 32 96 80 37

Kontakt mig venligst

Om Visma

Vi brænder for, at små virksomheder bliver gode forretninger. Derfor sætter vi alle sejl til, for at styre og effektivisere din virksomheds økonomi. Vi hjælper med alle opgaver inden for regnskab og løn.

Brug af cookies

Kontakt os

Vi har kontorer i Herlev, Odense og Kolding

Tlf: +45 32 96 80 37 

mikromail@visma.com

Se alle vores medarbejdere