Visma Kundeklub

Vi sætter stor pris på dig som kunde og vil gerne give dig noget ekstra - nogle særlige fordele for dig og dine medarbejdere.

I Visma Kundeklub samler vi vores kunder omkring sociale og faglige arrangementer, et stærkt netværk og sparring. Kundeklubben giver dig følgende fordele:

  • Adgang til ny, vigtig og anderledes faglig viden på strategisk niveau
  • Adgang til faglige arrangementer, hvor du bliver opdateret på nye love, regler og andet relevant indhold inden for HR, løn og regnskab
  • Adgang til sociale arrangementer
  • Nye input og værdifuld sparring med ligesindede

Viden og inspiration

I løbet af året afholder vi forskellige faglige arrangementer for både dig og dine medarbejdere.

Der vil både være arrangementer med fokus på de strategiske udfordringer, mange ledere står overfor og faglige arrangementer for bogholdere, controllere og assistenter, hvor vi har fokus på de daglige udfordringer i løn- og regnskabsafdelingerne.

Vi vil gerne hjælpe dine medarbejdere med at være opdaterede på nye love og regler inden for HR, løn og regnskab samt andre fagligt relevante områder.

Viden og inspiration

Har du spørgsmål eller ønsker du mere info

Udfyld formularen og vi ringer dig op for en uforpligtende snak om Visma Kundeklub

Ann Langballe

Tlf. +45 29 99 74 08
ann.langballe.madsen@visma.com

 

Sparring og netværk

Sparring og netværk

Udover de faglige arrangementer er det målet, at Visma Kundeklub skal give dig adgang til et nyt netværk, nye input og sparring med andre kunder på dit niveau.

Vores kunder dækker rigtig mange brancher og virksomhedsstørrelser. Der er derfor rig mulighed for at komme i dialog med andre virksomheder, som I forhåbentlig kan se en fordel i at dyrke.