Visma.net ERP Consolidation

Nøjagtig rapportering og effektive processer til konsolidering

Få styr på virksomhedens selskaber

Modulet Consolidation eliminerer tidkrævende og ukorrekt dataregistrering, støtter valutatriangulering og flere versioner af regneark. Løsningen giver virksomheden fuld finansiel rapporterings- og analysefunktionalitet for alle tilknyttede selskaber og datterselskaber i et enkelt centraliseret system. Den automatiserede løsning styrer konsolideringsprosessen ved rapporteringsfrister og leverer hurtigt information til finansielle interessenter.Indsigt og analyse

Oversigt over konsolidering

Tag bedre beslutninger baseret på samtidsdata fra koncernens selskaber. Sammenlign og analysér trendenser på tværs af selskabets koncernstruktur. Del information med vigtige beslutningstagere.

Skræddersyede dashboards

Præcis rapportering

Standardisér og automatisér konsolideringsprosesserne for at reducere administrativ tidsbrug og dermed sænke presset omkring rapporteringsfrister.

Visuelt og intuitivt

Spar tid og ressourcer

Effektivisér arbejdet og reducér manuelle rutiner omkring konsolideringsprocessen. Undgå excelark. Få fuld kontrol med muligheder som valutatriangulering og fleksibel selskabsstruktur.

Altid opdateret

“Live” konsolidering

Med Consolidation får du altid tal og resultater i realtid. Det betyder, at du kan generere et øjebliksbillede af forretningen.

Mobil og tablet

Indsigt via dimensioner

Consolidation giver dig mulighed for at lave konsolidering på dimensionsniveau ved nemt at fordele selskabernes omkostninger og indtægter.

Vidensdeling

Enkel oprettelse

Strømlignede prosesser gør oprettelsen af nye selskaber mere enkle gennem løsningens arvelige funktion af skabeloner

Hør mere om Visma net ERP

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.