Visma.net ERP rapporteringsværktøj

Rapportering, der skaber overblik

Overblik over alle nøgletal i realtid

Visma.net Insigths er navnet på rapporteringsværktøjet i Visma.net ERP. Få alle nøgletal på ét sted, så du har et fuldt overblik over din virksomheds udvikling og status til enhver tid. Træf beslutninger baseret på valid data og lad Insigths hjælpe jer med at træffe de bedste beslutninger for fremtiden. Indsigt og analyse

Indsigt
og analyse

Der ligger værdifuldt data i dit ERP-system. Med Visma.net Insights får du og dine kolleger let og hurtig adgang til forretningskritisk data.

Skræddersyede dashboards

Skræddersyede
dashboards

Brugere kan skræddersy dashboards til dem selv eller andre medarbejdere med eks. realtids KPI-oversigt eller vigtige nøgletal.

Visuelt og intuitivt

Visuelt 
og intuitivt

Visma.net Insights giver dig indsigt, der er let at afkode via visuelle elementer og grafiske fremstillinger.

Altid opdateret

Vær altid
opdateret

Rapporter trukket med Visma.net Insights indeholder altid tal og resultater i realtid. Det betyder, at du kan generere et øjebliksbillede af forretningen.

Mobil og tablet

På mobil
og tablet

Visma.net Insights er tilgængeligt fra alle typer devices, og du og dine kollegaer kan, hvor end I befinder jer, få den nødvendige indsigt.

Vidensdeling

Vigtig
vidensdeling

Ved at involvere hele organisationen i virksomhedens nøgletal, bliver det lettere at få medarbejdere til at efterleve svære beslutninger, da beslutningsgrundlaget bliver tydeligt for alle.

Hør mere om Visma.net ERP

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.