Apport Systems hjælper mange små og mellemstore virksomheder med deres Warehouse Management System (WMS) over hele Skandinavien. Med et WMS-system kan virksomhederne optimere deres lagerlogistik og arbejdsgange.


Apport Systems vidste meget hurtigt, at de gerne ville have et tæt samarbejde med Visma og særligt ISV-partnerskab på Vismas cloudbaseret ERP-system Visma.net. Christian Mikkelsen, CCO i Apport Systems, forklarer:

“Visma har nogle partnere, der er tættere på markedet. De er tættere på den målgruppe, som vi henvender os til.” 

- Christian Mikkelsen, CCO, Apport Systemss

 

Netop Visma.net giver stor mulighed for at automatisere lagerstyring, og derfor er mange af kunderne mellemstore handelsvirksomheder. Mange af dem har et ønske om at skabe orden og struktur, men også ambitioner om at vækste og skalere - og her kan Apport Systems WMS løsning virkelig sætte skub i processen.


Udover målgruppen mener Christian Mikkelsen også, at Visma og Apport Systems deler samme tankegang omkring at være en lokal spiller på markedet. Begge parter har, efter Christians ord, prioriteret at have et “nærhedsberedskab” dvs. man sørger for at være tæt på kunderne.

 

I Apport Systems tilfælde er det at have en afdeling i de lande, hvor de har kunder, som består af dygtige lokale repræsentanter. De kan kundernes sprog og forstår deres opsætning. Lige pt har Apport System afdelinger i Danmark, Norge og Sverige.


En stor fordel ved at arbejde med Visma.net’s API er gennemskueligheden, mener Christian. Apport Systems har selv et åbent API, og derfor er det nemt at integrere. Derudover har hjælpen aldrig været særlig langt væk:


Alt i alt har valget af et fælles nordisk ERP-system styrket ClaraLabs automatisering og lettet medarbejdernes hverdag. ClaraLab er ikke i tvivl om, at Visma.net ERP vil hjælpe med at skalere i fremtiden.

“Supporten på Visma.net’s API er outstanding. De har nærmest svaret samme dag, som man har spurgt efter hjælp.” 

- Christian Mikkelsen, CCO, Apport Systemss

 

Christian synes, at Vismas rejse har været spændende at følge qua det langvarige samarbejde. Han peger på, at man fra Vismas side i starten havde udfordringer administrativt, når en ISV-partner var repræsenteret i flere lande, men den proces er der heldigvis kommet styr på. Nu er det kun sproglagene man skal igennem og ikke en hel godkendelsesproces.

Christian mener, at tiden har udviklet Visma fra at være lokalt tænkende til at være mere globalt tænkende, for som han påpeger: når en integration er lavet i et land, så virker den selvfølgelig også i de andre.

Selv er Apport Systems meget fokuseret på at arbejde på tværs og komme udover landegrænser, og det næste skridt vil være Tyskland, England, Holland og Finland.warehouse-worker-checking-inventory-large-distribution-warehouse.jpg

 

“Supporten på Visma.net’s API er outstanding. De har nærmest svaret samme dag, som man har spurgt efter hjælp.” 

- Christian Mikkelsen, CCO, Apport Systemss

 

Netop Vismas partnere, dem som opsætter Visma.net-løsningen for kunderne, kunne Christian godt tænke sig at komme tættere på. Apport Systems ønsker et tættere og nære kendskab og bekendtskab partnerne imellem.


Generelt prioriterer Apport Systems at være meget udadvendte og opsøgende, og de håber på, at kunne afholde flere fysiske arrangementer i samarbejdet med Visma i fremtiden. For Christian er det netop i det fysiske møde, at man for alvor skaber relationer og sparring, der kan vare ved. På denne måde mener han, at de kan give andre partnere en forståelse af, hvad Apport Systems helt konkret kan bidrage med i samspillet med Visma.net.

Skal Visma.net ERP også hjælpe jer?

Vi er klar til at rådgive jer både om Visma.net og ERP-systemer,
så I kan få et ERP-system, der passer til jeres behov.

Hør mere