Daisycon’s danske afdeling ønskede et stærkt og lokalt ERP-produkt - det fik de med Visma.net ERP

Der er vokseværk hos det hollandske, Daisycon, der er en af de førende europæiske virksomheder indenfor online marketing. Daisy hjælper annoncører med at generere salg og få budskaber ud online på en ren performance aftale gennem deres affiliate netværk. Det gør Daisycon ved at benytte deres store netværk af samarbejdspartnere, der udbyder eksponering på hjemmesider, mailinglister og sociale medier.


Siden Daisycon opstod i 2000, har firmaet været i vækst, og oprettet kontorer over hele Europa bl.a. Belgien, Sverige, Tyskland, Finland og Danmark. På det danske kontor arbejder 15 medarbejderer.


Da det danske kontor åbnede tilbage i 2018, havde Daisycon et valg om at bruge det samme ERP-system, som moderselskabet også benytter, men her valgte firmaet at gå en anden vej. For Daisycon var det vigtigt, at det danske kontor skulle benytte et ERP-system, som understøtter den danske lovgivning og afgifter.

 

Hør mere om Visma.net

 

"Med Visma.net kan vi overføre alt datagrundlag som bruges til fakturering af vores kunder.” 

- Ben Wassink, Financial Controller, Daisycon

 

Daisycon gik derfor i gang med at lede efter et lokalt og gerne nordisk ERP-system, som kunne hjælpe det danske kontor, så de ikke skulle bruge deres i forvejen travle tid på manuelle processer og fakturering. Derudover var det et vigtigt kriterium, at ERP-systemet skulle være cloudbaseret.


Gennem grundig research stod det klart, at det nordiske ERP-system, Visma.net, var det rette match. Visma.net er udover at være det førende ERP-system i Norden, også placeret i skyen.For at lette arbejdsgangene for det danske kontor, blev revisionsvirksomheden BDO valgt som revisor/bogholder. Det betyder, at den danske afdeling hos Daisycon ikke arbejder i Visma.net, og dermed kan bruge deres tid og ressourcer på at hjælpe virksomhedens kunder med opgaver og booking indenfor online marketing.

 

 

Army Star logo


Dansk løsning - hollandsk partner

Daisycon har, ligesom andre Visma.net-kunder, en partner tilknyttet der har et indgående kendskab til deres løsning. Da moderselskabet er hollandsk og den danske afdeling ikke arbejder i systemet til dagligt, var det nærliggende, at licensen skulle være placeret i Holland. Daisycon valgte derfor den hollandske Visma.net-partner About Software.


Visma.net kommer med et åbent API, og det har givet Daisycon mulighed for at integrere op til systemet Speedbook - et hollandsk softwareprogram med speciale i rapportering og BI. Visma.net leverer værdifuld data til Speedbook, der fungerer som Daisycons platform over annoncører og samarbejdspartnere. På baggrund af data fra Visma.net danner Speedbook selv fakturaerne og afregninger til samarbejdspartnerne, så de ved, hvor meget de kan få udbetalt.

 

 

“Integrationen til Speedbook har vi selv bygget på baggrund af Visma.net's åben API og vi planlægger at bygge flere integrationer i fremtiden.”

- Ben Wassink, Financial Controller, Daisycon

 

En af de allerstørste fordele ved Visma.net for Daisycon, er integrationsmulighederne til andre systemer. Integrationen til Speedbook giver Daisycon et overblik som er med til at gøre faktureringen lettere. For en virksomhed som Daisycon, hvor afregning og kickback er en stor del af deres forretningsmodel, er det vigtigt at sådan en opgave kører automatisk, og det gør den med Visma.net. 


Daisycon ser mange muligheder med Visma.net, og der hersker ingen tvivl hos dem om, at de kan vækste med ERP-systemet.


Daisycon er, udover at være førende indenfor online marketing, også stolte af at være en grøn virksomhed. De prioriterer at køre på grøn elektricitet, og gennem årene har de taget en masse aktive valg for at reducere deres økologiske fodspor fx ved fortrinsvis at tage offentlig transport til virksomhedens kontorer i stedet for bilen. Derudover planter virksomheden løbende træer på Madagaskar.

 

 

Skal Visma.net ERP også hjælpe jer?

Vi er klar til at rådgive jer både om Visma.net og ERP-systemer,
så I kan få et ERP-system, der passer til jeres behov.

Hør mere