ClaraLab er leverandør af forsyninger til laborariebranchen. De blev grundlagt i 2007 og er i dag lokaliseret i Norge, Sverige og Danmark. Deres mission er at erhverve, bygge og udvikle egnede virksomheder til at forsyne det nordiske laboratoriemarked med produkter af høj kvalitet. 

ClaraLab stod i en situation, hvor hver afdeling brugte deres eget ERP-system. For at skabe større sammenhæng og synergi på tværs af hele virksomheden samt sikre en skalerbar forretning på tværs af Norden, blev det besluttet at finde et fælles økonomisystem. 

For ClaraLab var det vigtigt at finde et ERP-system som de kunne vokse med. Muligheden for at tilføje moduler og services var også et vigtigt kriterium. Som leverandør af udstyr og instrumenter var det også et must, at et nyt ERP-system var stærkt på lager og logistik.

Valget faldt på Visma.net ERP som, udover at være et cloudbaseret ERP-system, opfyldte ClaraLabs grundlæggende forretningskrav, og samtidig gav mulighed for automatisering.

 

 

Visma.net’s åbne API var også et stort plus som nu gør det muligt, at ClaraLab’s systemer kan snakke sammen på en let og sikker måde. Med det stærke logistik modul i Visma.net er der lagt et godt fundament for, at ClaraLab kan håndtere deres lager, og ved at integrere til den specialiserede lagerløsning, Ongoing Warehouse sammen med Visma.net, har virksomheden taget deres lagerhåndtering til det næste niveau.


Udover Ongoing Warehouse er ClaraLab i gang med få automatiseret deres eksisterende webshop, som skal skabe et mere automatiserede flow mellem webshop og Visma.net ERP. 

 

Med Visma.net oplever ClaraLab’s finansafdeling også, at faktureringen er blevet mere effektiv og tidsbesparende, hvorfor et større load kan håndteres på samme tid.

ClaraLab vil gerne optimere deres rapportering og derfor er planen at bruge OneStop Reporting, Visma.net’s stærke rapporteringsmodul, endnu mere. I dag bruges modulet udelukkende af finansafdelingen, hvor de benytter de mange standardrapporter som i OneStop Reporting - i fremtiden vil ClaraLab gerne udnytte flere af OneStop Reporterings mange funktionaliteter.

Ved at bruge et cloudbaseret ERP-system har ClaraLab mulighed for at tilgå deres ERP-system hvor som helst og når som helst - og det giver en stor fleksibilitet for medarbejderne. ClaraLab peger på, at Visma som leverandør. 

Alt i alt har valget af et fælles nordisk ERP-system styrket ClaraLabs automatisering og lettet medarbejdernes hverdag. ClaraLab er ikke i tvivl om, at Visma.net ERP vil hjælpe med at skalere i fremtiden.

“Jo mere du lærer omkring Visma.net og alle funktionerne, jo lettere bliver det. Det er meget mere enkelt at håndtere specifikke kundepriser og aftaler."

- Janina, Team Lead

 

 

visma 2241.jpg

 

ClaraLab er glad for, at Visma.net ERP bliver leveret af Visma Software, 


ClaraLab føler, at der løbende tilføres mere værdi til Visma.net, da der ugentligt bliver opdateret med nye versioner hvor der leveres nye moduler og funktionalitet. ClaraLab fremhæver også den gode support og støtte som de får fra deres Visma.net-partner.

Skal Visma.net ERP også hjælpe jer?

Vi er klar til at rådgive jer både om Visma.net og ERP-systemer,
så I kan få et ERP-system, der passer til jeres behov.

Hør mere