Hos vekselvirksomheden Dan Exchange oplever de stor vækst. Siden åbningen i 1999 i Sverige har Dan Exchange udvidet med afdelinger i Danmark, Holland og Belgien. I Danmark har de tre butikker i København. 

Dan Exchange er en familiedrevet virksomhed med store ambitioner i forhold til valutaveksling og pengeoverførsler.

For at styre deres økonomi brugte Dan Exchange i mange år det ældre system “Outcome advisor”. Systemet var baseret på Excel og meget begrænset fx var der tale om en lokal database og ingen mulighed for at sende fakturaer.

Da Dan Exchange stod overfor at udvide deres forretning i Holland og Belgien, var der et stort behov for at skifte til et mere moderne og ikke mindst cloudbaseret system, som bedre kunne imødekomme deres behov og ambitioner for vækst.

Dan Exchange kendte i forvejen til Visma Software, og derfor var det naturligt for dem først at undersøge softwarekoncernens muligheder for alternativer til deres nuværende økonomisystem.


Her stødte Dan Exchange på ERP-systemet Visma.net, som på det tidspunkt netop var blevet lanceret i Danmark efter flere år på markedet i de andre skandinaviske lande og Holland.

Visma.net appellerer til Dan Exchange, fordi systemet giver stor mulighed for at automatisere processer. Derudover var der også nogle andre væsentlige grunde til, at valget faldt på Visma.net:

→ Mulighed for konsolidering dvs. at samle alle selskaber under en licens

→ Bedre rapportering

→ På sigt kan Dan Exchange videreudvikle og trække statistik over, hvornår der er højsæson for køb af fx en specifik valuta.

Hør mere om Visma.net

 

Dan Exchange finder stor værdi i, at Visma.net ERP er cloudbaseret.

“Det er en kæmpe fordel, at ændringer slår igennem for alle på samme tid. Det er altid opdateret og foregår i realtid. Det er virkelig en lettelse, at systemet ikke skal installeres ligesom vores gamle system, som lå på en server. Med Visma.net behøver vi ikke at tænke på opgraderinger.”

- Leart Jakupi, Ansvarlig for Group IT som varetager IT-strukturen for Dan Exchange

 

 

Mange muligheder i fremtiden

På et tidspunkt vil Dan Exchange gerne integrere til andre systemer og gerne tage et BI-værktøj i brug. Alt dette er muligt, fordi Visma.net har et åbent API, som gør det nemt at integrere til.


Selvom Dan Exchange ikke har været i gang med Visma.net ERP særlig længe, så har de allerede en masse positive oplevelser med systemet.

 

“Når det er cloud, er det bare nemmere at tilgå. Vi kan arbejde på samme tid og lave ændringer, som slår igennem for alle. Vores medarbejdere har allerede nu en god forståelse for, hvordan vi skal bruge systemet. Vi kan se, hvordan vi kan spare tid. Vi kommer til at spare mange ressourcer og timer per uge - især med bankafstemning, så vi kan bruge tid på andre opgaver."

- Leart Jakupi, Ansvarlig for Group IT som varetager IT-strukturen for Dan Exchange

 

 

For Dan Exchange er der ingen tvivl om, at Visma.net ERP supporterer deres vækst, og med tiden glæder de sig til at udnytte alle systemets muligheder.

Skal Visma.net ERP også hjælpe jer?

Vi er klar til at rådgive jer både om Visma.net og ERP-systemer,
så I kan få et ERP-system, der passer til jeres behov.

Hør mere