Visma.net ERP Logistik

Markedets stærkeste logistikmodul i skyen

Logistikmodul med realtidsindsigt i salg, indkøb og lager

Vores løsning Logistics til logistik og lagerstyring automatiserer lagerstyring og giver dig realtidsindsigt i hele værdikæden. Løsningen er perfekt til større virksomheder, der sælger, køber og sender produkter.

 

Automatiser logistikprocesserne

Automatiser 
logistikprocesserne

Spar tid ved at automatisere virksomhedens indkøbs- og salgsprocesser. Tidsstyr opgaver som udsendelse af ordrebekræftelser og fakturaer og opdater flere forsendelser på en og samme tid for undgå spildtid på indtastning.

Effektivier indkøbsprocessen

Strømlign 
indkøbsprocessen

Foretag køb baseret på salgsordrer og lad systemet foreslå, hvad og hvor meget du skal købe baseret på din købshistorik.

Kontrol over lageret

Fuld kontrol
over lageret

Visma.net giver dig ajourførte oplysninger om aktuel lagerbeholdning, reserverede varer og værdien af lageret. Spor opgørelsestransaktioner ved hjælp af grundkoder tilpasset din virksomhed.

Glade kunder

Tilfredse 
kunder

Sørg altid for at give dine kunder ajourførte oplysninger om priser og leveringsdatoer. Visma.net sikrer, at oplysningerne altid er korrekte.

Datakvalitet

Data af bedste kvalitet

Få adgang til data af højeste kvalitet. Visma.net giver dig adgang til opdaterede og præcise oplysninger om alt fra lagerstatus til cash-flow, så du kan træffe bedre beslutninger. 

Integration med økonomifunktionen

Fuld integration med
finansfunktionen

Fuld integration mellem finans- og logistikfunktionen sikrer, at Visma.net tager hånd om krævende logistikbehov samtidig med, at du kan automatisere dine konti.Download komplet produktbeskrivelse

Bliv klogere på Logistics. Download en produktbeskrivelse.  

Visma.net LogistikHør mere om Visma.net ERP

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.