Visma.net ERP rapporteringsværktøj

Rapportering, der skaber overblik

Med OneStop Reporting får I indsigt i jeres regnskabs nøgletal, så I altid kan træffe de bedste beslutninger!

Overblik over alle nøgletal i realtid

Med OneStop Reporting får I alle nøgletal samlet ét sted, så I har fuldt overblik over jeres virksomheds udvikling og status til enhver tid. Træf beslutninger baseret på valid data og lad OneStop Reporting hjælpe jer med at træffe de bedste beslutninger for fremtiden. 

 


Data som alle kan forstå

Det er ikke bare økonomiafdelingen, som har behov for at få indsigt i virksomhedens økonomiske situation. Det er vigtigt for alle ansatte at kende til centrale nøgletal. På den måde kan der tages bedre og mere datadrevne beslutninger. 

Med Dashboards kan alle få hurtig tilgang til virksomhedens nøgletal. Data er præsenteret med visuelle grafer, som gør svær information enkelt at forstå. På den måde kan dine ansatte nemt følge med i virksomhedens udvikling.

 

 

Hvorfor vælge OneStop Reporting?Indsigt og analyse

Skræddersyet

Fra standard til komplekse behov; OSR leverer en unik mulighed for at skræddersy de rapporter og budgetter, som I har behov for.

Vidensdeling

Stærkt designværktøj

Byg selv avancerede rapporter med nem drag and drop funktionalitet med seneste data fra ERP-systemet samt præsentér i Dashboards eller rapporter.

 

Visuelt og intuitivt

Automatisér processer

Ønsker I at blive kvit med manuelle processer? Lad OneStop Reporting distribuere de månedlige rapporter automatisk.

Altid opdateret

Datadrevne beslutninger

OneStop Reporting giver jer overblik over seneste aktuelle data, så I kan træffe bedre beslutninger hurtigere.

Mobil og tablet

Bruger- og rollestyring

Hold styr på rettigheder og adgange på bruger- og rolleniveau. Det er nemt og enkelt at dele rapporter med andre i OneStop Reporting.

 

Skræddersyede dashboards

Budgettering

Budgetteringsmodul som eliminerer statiske Excelark med risiko for manuelle fejl. Opdaterede budgettal er altid tilgængelige i skyen.

Forenkler og automatiserer opgaverne

onestop.jpeg

 

OneStop Reporting har siden 2007 udviklet programmer for Business Intelligence. Systemets mission er at levere den ultimative løsning for rapportering, budgettering og analyse for små-/mellemstore virksomheder.

Med rapporteringsløsningen OneStop Reporting får I et fleksibelt og robust værktøj, hvor hele jeres rapporteringsbehov er samlet ét sted.

Her kan I benytte færdigdefinerede rapporter - eller skræddersy jeres egne! Rapporterne kan nemt deles med andre slutbrugere og relevante parter f.eks. bestyrelsesmedlemmer. Slutbrugerne har også mulighed for at køre rapporterne og få opdateret data, når de selv ønsker det.

 

Vil du høre mere om OneStop Reporting? Så kan Adam fortælle mere

 

adam-brandgaard-visma.png Adam Brandgaard
Product Manager

+45 29 92 33 24
adam.brandgaard@visma.com