Visma.net ERP rapporteringsværktøj

Rapportering, der skaber overblik

Med OneStop Reporting får I indsigt i jeres regnskabs nøgletal, så I altid kan træffe de bedste beslutninger!

Overblik over alle nøgletal i realtid

OneStop Reporting er navnet på rapporteringsværktøjet i Visma.net ERP. Få alle nøgletal på ét sted, så du har et fuldt overblik over din virksomheds udvikling og status til enhver tid. Træf beslutninger baseret på valid data og lad OneStop Reporting hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger for fremtiden. 

 

 

Data som alle kan forstå

Det er ikke bare økonomiafdelingen, som har behov for at få indsigt i virksomhedens økonomiske situation. Det er vigtigt for alle ansatte at kende til centrale nøgletal. På den måde kan der tages bedre og mere datadrevne beslutninger. 

Med Dashboards kan alle få hurtig tilgang til virksomhedens nøgletal. Data er præsenteret med visuelle grafer, som gør svær information enkelt at forstå. På den måde kan dine ansatte nemt følge med i virksomhedens udvikling.

 

 

Hvorfor skal jeg vælge OneStop Reporting?Indsigt og analyse

Skræddersyet til dit firma

Fra standard til komplekse behov; OSR leverer en unik mulighed for at skræddersy de rapporter og budgetter, som du har behov for.

Vidensdeling

Stærkt designværktøj

Byg selv avancerede rapporter med nem drag’n drop funktionalitet, med seneste data fra ERP’en, præsentér i Dashboards eller rapporter.

 

 

Visuelt og intuitivt

Automatisér processer

Ønsker du at blive kvit med manuelle prosesser? Lad OneStop Reporting om at distribuere de månedlige rapporter automatisk.

Altid opdateret

Datadrevne beslutninger

OneStop Reporting giver dig overblik over seneste aktuelle data, så du kan træffe bedre beslutninger hurtigere.

Mobil og tablet

Bruger- og rollestyring

Hold styr på rettigheder og adgange på bruger- og rolleniveau. Det er nemt og enkelt at dele rapporter med andre i OneStop Reporting.

 

Skræddersyede dashboards

Budgettering

Budgetteringsmodul som eliminerer statiske Excelark med risiko for manuelle fejl. Opdaterede budgettal er altid tilgængelige i skyen.

Forenkler og automatiserer opgaverne

onestop.jpeg

 

OneStop Reporting har siden 2007 udviklet programmer for Business Intelligence. Systemets mission er at levere den ultimative løsning for rapportering, budgettering og analyse for små-/mellemstore virksomheder.

Med rapporteringsløsningen OneStop Reporting får du et fleksibelt og robust værktøj, hvor hele dit rapporteringsbehov er samlet ét sted.

Her kan du benytte færdigdefinerede rapporter - eller skræddersy dine egne! Rapporterne kan deles nemt med andre slutbrugere og relevante parter fx bestyrelsesmedlemmer. Slutbrugerne har også mulighed for at køre rapporterne og få opdateret data, når de selv ønsker det.

 

Hør mere om Visma.net ERP

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.