Visma ERP partner

Vil du være Visma ERP-partner?

Vi er altid på udkig efter kompetente partnere, der vil være med til at udvikle komplette og tidssvarende løsninger.

Hvad vil det sige at være Visma-partner?

Der er naturligvis mange fordele ved at være Visma partner. Læs mere om hvad du kan forvente herunder. 

 

Samarbejde & Netværk

Få muligheden for at arbejde med nogle af markedets bedste ERP-løsninger og samarbejd med Nordens største IT-leverandør. Hos Visma arbejder vi kontinuerligt med at dele viden med vores partnere via certificeringer og partnerarrangementer. Vi afholder desuden kundedage, ERFA-grupper, webinarer og partnerspecifikke arrangementer efter aftale.

Samarbejde
Fordele

 


Fælles salgsindsats

Som Visma ERP-partner får du adgang til flere fordele, som alle styrker din forretning. Du bliver bl.a. inddraget i planlægningen af marketingkampagner og får tildelt relevante leads fra marketingaktiviteter. Ligeledes deltager Visma aktivt i salgsarbejdet med kompetencer indenfor både salg og presale.

 

Markedsføring af dig som partner

Som Visma ERP-partner bliver din virksomhed promoveret på Vismas website under “find partner”, som er en side for kunder, der søger partnere med bestemte kompetencer, referencer eller bestemt geografisk beliggenhed i forhold til at implementere den rette løsning.

Netværk
ProdukterCertificering

Alle Visma ERP-partnere gennemgår et veltilrettelagt certificeringsforløb, som gør dem til eksperter i programmerne. Vores partnere har alle indgående forretningsforståelse, projektlederegenskaber og solid erfaring, som alt sammen danner grundlag for optimal implementering og udnyttelse af Visma Business eller Visma.net ERP.Bliv Partner

Udfyld skemaet, hvis du ønsker at gøre en forskel for danske virksomheder ved at hjælpe dem med at optimere deres forretning.