Project Accounting

Få finansiel kontrol over jeres projekter

Fuld kontrol over projekter

Modulet Project Accounting i Visma net ERP giver jer fuld kontrol over budgetter, indtægter og omkostninger knyttet til de forskellige projekter, I kører i jeres virksomhed.

Project Accounting er integreret med finans, debitorstyring, salgsordre, indkøbsordre og lagerstyring. På den måde har I altid realtidsstatus på alt fra arbejde og services til materialer og lagervarer.

 

 

Vidensdeling

Automatisering

Slip for det manuelle arbejde i at fordele omkostninger samt omsætning og lad Project Accounting systemet gøre det for jer.

 

Altid opdateret

Hold styr på jeres priser

Med Project Accounting kan I altid nemt og hurtigt opdatere jeres allokerings- og faktureringsregler og på den måde holde styr på jeres regnskab.

Skræddersyede dashboards

Budget

Opsæt budgetter ud fra omkostninger og omsætning, så I altid kan holde styr på driften for jeres projekter.

Mobil og tablet

Opgavestyring

Det er nemt at bevare det fulde overblik over, hvor langt I er kommet med jeres projektopgaver.

 


Effektiv projektlogistik

Logistikmodulet i Visma net ERP er fuldt integreret med Project Accounting. Det betyder, at I har kontrol over hele varestrømmen - fra køb til modtagelse, fortrydelse, montering og salg.

Med support til flere lagre og projektlagre, har I også overblik over varer, der er reserveret til hvert projekt - og I kan se behovet for montage og indkøb.

Læs mere om logistikmodulet i Visma net


Hvem har brug for Project Accounting?

Project Accounting henvender sig til konsulentvirksomheder, ingeniørfirmaer, entreprenørvirksomheder, håndværkere, servicevirksomheder eller enhver anden virksomhed, der arbejder på projekter med specifikke tidsrammer, budgetter og leverancer.

Arbejder I med komplekse og ofte langsigtede projekter, kan I formentlig have meget at vinde med Project Accounting i Visma net ERP.

 

 

Vil du høre mere om Project Accounting?

Så kan Adam fortælle mere

 

adam-brandgaard-visma.png Adam Brandgaard
Product Manager

+45 29 92 33 24
adam.brandgaard@visma.com