Visma.net - for virksomheder med ambitioner om at vækste

Visma.net er et moderne forretningssystem, komplet bygget i skyen til virksomheder, der ønsker at automatisere rutineopgaver samt spare tid. Med et ERP-system fra Visma.net får I en sikker og samtidig innovativ løsning på administrative udfordringer samt et godt grundlag for en mere digital måde at arbejde på.

Visma.net samler alle de funktioner, I har brug for i ét ERP-system. Vi tilbyder bl.a. løsninger inden for økonomi og regnskab, logistik og lager, fakturagodkendelse, rapportering etc.

Læs mere om de forskellige funktioner →

Hvornår giver det mening at skifte til et ERP-system fra Visma.net?

Er jeres virksomhed drevet af komplekse processer i forbindelse med økonomi, lager, indkøb eller noget helt fjerde? Og oplever I, at jeres nuværende forretningssystem ikke kan følge med, og måske ligefrem spænder ben for jer i hverdagen? Så er I formentlig vokset ud af jeres system.

Opgradér i stedet til et ERP-system fra Visma.net, som er specialudviklet til virksomheder i Norden med komplekse processer. Visma.net ERP er skalérbart, så I aldrig kommer til at vokse ud af systemet - og kan hjælpe jer med at automatisere manuelle processer, så I får en mere effektiv og overskuelig hverdag.

Derudover er det en coudbaseret løsning, så alt data er gemt i skyen, hvilket gør, at I aldrig mere skal bekymre jer om datasikkerhed.
Læs mere om Visma.net her

Det siger vores kunder

 

Superhelten-logo.svg

Superhelten

Superhelten har endelig fået styr på varelageret


Vi har fået fuldt styr på vores lager og kan pakke flere ordrer på markant kortere tid end tidligere.

Læs hele historien

Armystar-logo-visma.svg

Army Star

Hjælper Army Star med at holde styr på varelageret


Der findes mange funktioner i systemet til at gøre vores hverdag lettere. Dem får vi ofte anvendt, fordi det er så nemt.

Læs hele historien

Group 1 (6).png

DEN KINESISKE KØBMAND

Mere workflow med Visma.net


Lagermedarbejderne får samtidig nemmere ved at plukke varerne.

Læs hele historien

Processen ved skift fra e-conomic til Visma.net

  • Visma.net indeholder importeringsværktøjer, der nemt og sikkert kan indlæse dine data fra e-conomic.
  • Når man skal skifte til Visma.net får man mulighed for at få konverteret alle de data, man vil have med.
  • Heriblandt posteringer fra finans, debitor og kreditor samt stamdata, som f.eks. debitorkartotek, momskoder, medarbejdere og kontoplan.
  • Man kan også få samtlige historiske fakturaer, ordrer, tilbud og kassekladder med over i Visma.net. Hvilke historiske data, man skal have importeret, er fuldkommen op til jer. 
  • Før man går i gang med at bruge Visma.net, skal man først foretage en eksport af de ønskede data fra e-conomic via en multi-eksport.
  • Vi hos Visma eller en af vores dygtige implementeringspartnere står altid til rådighed med rådgivning, hvis I skulle have spørgsmål.

 


Vil du vide mere eller ønsker du en demo af Visma.net?

Udfyld kontaktformularen til højre (under bemærkninger skriver du, om du ønsker at høre mere om Visma.net eller om du ønsker en demo af Visma.net) - så bliver du kontaktet hurtigst muligt af en af vores ERP-specialister