Visma ProLegis

Retssager gjort lette at forberede og afvikle

Bestil en demo

Værktøjet til grundig
forberedelse og overbevisende præsentation

Visma ProLegis er et skræddersyet digitalt værktøj til advokater, der gør det let at samarbejde om at skabe en tydelig og sammenhængende fortælling for en sag, og fremføre det overbevisende for retten.

Ved at forberede mig digitalt, så sparer jeg tid sammenlignet med selv at skulle stå og holde styr på gule sedler osv.. Jeg kan bare gå direkte til det rigtige

Advokat

Plesner Advokatpartnerselskab

Forbered retssager hvor som helst

Med en samlet digital løsning har du mulighed for at forberede retssagen hvor som helst, og genoptage arbejdet nemt hvor du slap det sidst.

Gnidningsfrit samarbejde

Ved at forberede sagen i et fælles værktøj kan en tidlig forberedelse nemt overleveres og løbende bearbejdes af flere i samarbejde.

Belast miljøet mindre

Med en papirløs proces kan du skåne miljøet, og samtidig undgå at transportere og opbevare stakke af papir.

Effektivisér din proces

Ved at samle alt materiale, noter og sagens pointer i én digital løsning får du en sikrere, lettere og mere tidsbesparende forberedelse af retssagen.

Byg en sammenhængende argumentation

Sammensæt hovedforhandlingen, så de rette pointer kommer på det rette tidspunkt – helt fra forelæggelsen til afhøringer og proceduren.

Fremfør sagen overbevisende

I retssalen fremhæver ProLegis lige præcis det i materialet, som du vurderer vil underbygge pointen bedst muligt – derved kan du få alle med.

Funktioner der får din case til skinne

Få en præsentation af Visma ProLegis