Næste generations ERP-system

Business NXT er næste generation af et af vores mest populære ERP-systemer, Visma Business. Vi har taget det bedste fra Visma Business og udviklet næste generation af systemet med en moderne cloud-teknologi, der gør brug af AI og ‘machine learning’ på et nyt niveau. 

Udover finans og logistik er systemet tæt integreret med løsninger til rapportering og budgettering. 

Med et åbent API giver Business NXT jer ubegrænsede muligheder for at skræddersy jeres helt egen cloudbaseret ERP-løsning, så det passer til jeres specifikke behov.

Er du Visma Business kunde - og ønsker du at skifte til Business NXT?

Hvis du er nuværende Visma Business kunde og ønsker at skifte over til Business NXT, så hjælper vi selvfølgelig med det. 

1. Vi flytter alle data fra Visma Business til Business NXT uden strukturelle ændringer.

2. Vi tager hele strukturen i datamodellen samt alle grupperinger af registre, omkostningsbærere, nummerserier og intervaller mv. op i skyen.


4 fordele ved Business NXT

Stærk datamodel

Business NXTs datamodel er udviklet over mange år og gennemtestet på tusindvis af kunder på tværs af industrier og brancher. 

Åbent API

Med et åbent API får I mulighed for at integrere Business NXT til de løsninger og systemer, I ønsker.

Cloudbaseret løsning

Modsat Visma Business som er en on-premise løsning, så er Business NXT en cloudbaseret løsning. Alt data ligger i skyen, og Business NXT er derfor en moderne og fremtidssikret løsning.

Fleksibelt og skalerbart

Business NXT er et fleksibelt system, der kan tilpasses til lige netop jeres behov. Derudover er systemet skalerbart, og kan derfor skaleres op og ned efter behov.

 

 

Er du mere til on-premise løsningen Visma Business?

Selvom vi har introduceret Business NXT på det danske marked, så udbyder vi selvfølgelig stadig Visma Business til de virksomheder, der ønsker en on-premise løsning.

Vil du høre mere om Business NXT?

Så vil Simon meget gerne fortælle mere

 

simon-visma.png Simon Beck Darmer
Product Manager

+45 30 38 59 36
[email protected]