Visma Business' succeshistorier

Visma Business er et ERP-system toptunet til virksomheder i vækst! Læs hvordan andre har skaleret og optimeret deres virksomheder med Visma Business

Kontakt osVisma Business binder
danske virksomheder sammen

Få et indblik i, hvordan virksomheder i hele Danmark og i alle brancher benytter Visma Business til at optimere alle deres interne processer - lige fra logistik og produktion til økonomi. Er I interesserede i at høre, hvordan Visma Business kan hjælpe jeres virksomhed, så tag kontakt til os og få en uforpligtende snak.

Hør mere om Visma Business


DFDS

DFDS Seaways

”Vi har fjernet en masse overflødige skærmbilleder, udvalgt de bedste og gjort dem til standard. På den måde har vi også fået best practice integreret i Visma Business løsningen.”

- Lene Kümpel, DFDS Seaways

Læs mere

 

Diabetesforeningen

Diabetesforeningen

”Med Visma Business har vi et funktionelt og fleksibelt økonomisystem, hvor vi effektivt kan håndtere vores mange medlemmer og frivillige i samme funktionelle base.”

- Lene Olsen, Diabetesforeningen

Læs mere

 

Elma Instruments

Elma Instruments

”Vores Visma-løsning samler logistik, salgsstyring og økonomi i ét system. Vi har altid overblik over, hvad der er på lager i både Danmark, Norge og Sverige.”

- Lars Bendixen, Elma Instruments

Læs mere

 

ThyssenKrupp

ThyssenKrupp Elevator

”Vi har skønsmæssigt sparet, hvad der svarer til fire medarbejdere, hvilket betyder,
at investeringen i systemet er tjent hjem på under et år.”

- Torben Hedegran, ThyssenKrupp Elevator

Læs mere

 

G.R.A.S. Sound & Vibration

G.R.A.S Sound & Vibration

”Det er særdeles tilfredsstillende at have et system, der i sig selv rummer så mange funktionaliteter, at vi er kommet ud af spændetrøjen og oplever et skalerbart system...”

- Per Rasmussen, G.R.A.S Sound & Vibration

Læs mere

 

PP Jensen

PP Jensen

”Kunderne kan undervejs logge ind på vores hjemmeside og selv se, hvornår varerne forventes at ankomme, hvilket giver god kundetilfredshed.”

- Morten Falch Jensen, PP Jensen A/S

Læs mere

 

  

SISO kundereference

”Vi oplever en voldsom omsætningsstigning i disse år og med Visma Business har vi fået et system, der kan følge med, uanset hvor stærkt, vi vokser. Det betyder, at vi har tid til andre ting, herunder udvikling og kvalitetskontrol.”

- Mark Deelman, SISO A/S

Læs mere


  

Prodesign

ProDesign International

”Visma Business er genialt til integration - også til databaserne i vores Business Intelligence system. Jeg henter konstant, hurtigt og nemt data fra Visma Business via BI systemet... ”

- Rico Herrmann, ProDesign International

Læs mere

 

Uno-X

Uno-X Smøreolie

”Med det nye Visma Business set-up er vores logistik- og lagerstyring mega-stram, og vi bliver i stand til helt nøjagtigt at se, hvor vi tjener pengene, og hvor vi ikke gør.”

- Mikael Rasmussen, Uno-X Smøreolie

Læs mere

 

Pagunette

Pagunette

”Vi har regnet ud, at vi sparer ca. 100.000 kroner årligt i porto, papir, kuverter m.m. på at sende elektroniske fakturaer og kundeinformationer ud fra Visma Business.”

- Carsten Sørensen, Pagunette

Læs mere

 

IUNO

IUNO

”IUNOs medarbejdere bruger Visma Business til at registrere og dokumentere tidsforbrug pr. sag, frister og sagsstyringer. Dermed har vi altid styr på tid, omkostninger og indtjening.”

- Aage Krogh, IUNO

Læs mere

 

Frellsen

Frellsen

”Med Visma Business håndterer vi 40-50.000 følgesedler elektronisk om året, og det sparer os tid, for de bruges som faktureringsgrundlag og som opslagsværk...”

- Henrik Frellsen, Frellsen

Læs mere

 

Q-Pet

Q-Pet

”Ved at blive e-grossist effektiviserede vi hele vores flow, og vi er meget tilfredse med resultatet og Amesto!”

- Morten Lund Rasmussen, Q-Pet

Læs mere

 

Bruno K. Sørensen

Bruno K. Sørensen

”Jeg har fået øjnene op for, at man kan gøre mange ting automatisk og let i stedet for at sidde og bøvle med masser af papir og flere systemer.”

- Christian Sørensen, Bruno K. Sørensen

Læs mere

 

DSVM Group

DSVM Group

”Tilbagemeldingen fra brugerne er, at det er meget brugervenligt. Herudover har vi reduceret mængden af papir og gule sedler, hvilket betyder færre fejlmuligheder.”

- Michael Lyng, DSVM Group

Læs mere

 Hør mere om mulighederne med Visma Business

Udfyld kontaktformularen herunder. Vi kontakter dig snarest muligt.