Bruno K. Sørensen og Visma Business

Vognmand Christian Sørensen fra Bruno K. Sørensen A/S erfarede at en investering i Visma Business kan ende med at spare dem både tid og penge

Hør mere om Visma Business

”Vi har blandt andet fået to-vejs online-kommunikation mellem bilerne og os på kontoret. Det reducerer misforståelser og fejlleverancer. Og ikke mindst, så undgås forkerte faktureringer.”

- Christian Sørensen, Bruno K. Sørensen A/S

 

 

Med gennemsnitligt 20 lastbiler på vejene hver dag skal der være overblik og effektive arbejdsprocesser på hovedkontoret, hvor ordremodtagelse, styring af bilflåden, kontakt med afsender og modtager samt endelig fakturering finder sted.

Det var ikke tilfældet for et par år siden, da Christian Sørensen fra Bruno K. Sørensen A/S i Nørresundby sad begravet i papirsedler - og sammen med bogholderen tastede og genindtastede ordrer og oplysninger i et Excel-ark og et aldrende økonomisystem. Systemerne og processerne understøttede mildt sagt ikke den travle vognmandsforretning særlig godt.

- Vi gjorde alting manuelt. Simpelthen. Ind med ordrerne i et Excel-ark. Herefter ind i regnskabssystemet, hvorfra vi så kunne fakturere kunden. Når tingene foregik manuelt og nogle gange lidt for hurtigt, er det klart, at det ikke altid var lige klar tekst, der kom frem til kunden. Det var irriterende for alle parter, konstaterer Christian Sørensen.Løsning

  • Visma Business transportløsning
  • Mere flydende arbejdsflow med færre processer - fra ordremodtagelse over booking til leverance og fakturering af kunden.
  • Fuldtidsbogholder er nu på deltid hvilket har reduceret lønomkostningerne.
  • Færre indtastninger
  • Hurtigere og mere præcis fakturering.

Visma Business har optimeret arbejdsgangene

Christian Sørensen gik på jagt efter en afløser til det gamle økonomisystem og ikke mindst til regnearkene. Efter en længerevarende søgning fattede Christian Sørensen interesse for it-systemet Visma Business Transportløsning, som blev tilpasset, så det blev nøjagtig som vognmanden selv ville have det.

Overblik og øget kapacitet bliver hurtigt nævnt som det daglige udbytte, men også på den strategiske side har det medført en ændret bemanding med færre hænder involveret i en varetransport. Samme mand kan nu modtage ordren fra kunden og give den videre til chaufføren og til sidst fakturere kunden. Kort og enkelt proces. Den slags er lig med øget konkurrenceevne, og det er efterspurgt i en branche, der er presset på indtjeningen både lokalt og internationalt.

 
Fakta

Bruno K Sørensen logo

Virksomheden

Bruno K. Sørensen A/S har 15 egne biler og mindst 20 biler på vejen hver dag. Virksomheden håndterer indenrigs part-og full load på enten kølebil eller presseningsbil.

> Læs mere om Bruno K. Sørensen A/S

EGD

Leverandøren

Erhvervs-gruppen Danmark har mere end 30 års erfaring med IT-systemudvikling og er specialiseret i løsninger til ordreproduktion, tekstil og transport.

> Læs mere om Erhvervsgruppen Danmark

Hør mere om mulighederne med Visma Business

Udfyld kontaktformularen herunder. Vi kontakter dig snarest muligt.