Diabetesforeningen og Visma Business

Diabetesforeningen har med Visma Business fået et ERP system, der er optimalt for større foreninger.

Hør mere om Visma Business

”Med Visma Business har vi et funktionelt og fleksibelt økonomisystem, hvor vi effektivt kan håndtere vores mange medlemmer og frivillige i samme funktionelle base.”

- Lene Olsen, Diabetesforeningen

 

 

Diabetesforeningen er en interesseorganisation, som taler diabetikernes sag. De har ca. 60 ansatte fordelt på kontorer i København og Odense, og de servicerer 80.000 medlemmer. Diabetesforeningen har haft Visma Business siden 2004, og de er 23 samtidige brugere på ERP-systemet. Til Visma Business har de blandt andet tilknyttet modulerne Visma Document Center (workflow-system), Visma Bankafstemning og Amesto Analyze (Business Intelligence).

 Løsning

  • Visma Business, Document Center og Bankafstemning
  • Amesto Analyze
  • Anskaffet i 2004
  • 23 brugere

Et optimalt ERP-system for foreninger.

Diabetesforeningen lægger stor vægt på fleksibiliteten og funktionaliteten i Visma Business. Med ét system til økonomi-, medlems- og organisationsstyring højnes datasikkerheden og genkendeligheden for brugerne. I hverdagen har de stor gavn af de mange dimensioner, og det er et stort plus, at det er nemt at hente lister og oprette faner for de enkelte brugere. Med Visma Business håndterer Diabetesforeningen effektivt de mange medlemmer og frivillige, og derfor er ERP-systemet er et godt match til en forening som Diabetesforeningen.

 


Fakta

Diabetesforeningen

Virksomheden

Diabetesforeningen er en interesseorganisation, der siden 1940 har støttet diabetikere. I dag har de ca. 80.000 medlemmer og er dermed en af Danmarks største patientforeninger.

> Læs mere om Diabetesforeningen

Amesto

Leverandøren

Løsningen er levereret af Nordens største Visma-forhandler Amesto Solutions, der har over 90 kvalificerede Visma-konsulenter.

> Læs mere om Amesto Solutions

Hør mere om mulighederne med Visma Business

Udfyld kontaktformularen herunder. Vi kontakter dig snarest muligt.