IUNO og Visma Business

Med Visma Business har IUNO fundet et ERP-system, der kan tilpasses deres specifikke behov og som matcher virksomhedens innovative profil.

Hør mere om Visma Business

”Vi ser hele tiden på, om noget kan gøres bedre og mere effektivt. Dels ved hjælp af moderne teknologi, dels gennem nye arbejdsprocesser. I den forbindelse er Visma Business en stor hjælp.”

- Aage Krogh, IUNO

 

 

Det er svært at forestille sig et advokatfirma uden uigennemskuelige regninger. Sådan et er advokatfirmaet IUNO. Firmaet, der blev til i februar 2011, bygger på innovative værdier om åbenhed og gennemskuelig prisfastsættelse. Ambitionen er at bringe advokatbranchen ind i det samme årtusinde som resten af erhvervslivet.

- Vores værdier er meget vigtige for os, fordi det er dem, der adskiller os fra andre i branchen, og vi tror på dem. Derfor var det også vigtigt for os at finde et ERP-system, som passede til værdierne. Det system fandt vi i Visma Business. For os er valget af Visma Business en konsekvens af, at vi målrettet gør op med vanetænkning. Visma Business er jo en mindre spiller på advokatmarkedet, og eftersom vi aktivt forsøger at undgå at vælge det, de andre gør, alene ud fra vanetænkning, så er Visma Business et naturligt valg for os. Netop fordi systemet ved nærmere eftersyn viser sig at kunne nogle ting, som 'de sædvanlige systemer' ikke tilbyder, siger partner, Aage Krogh.Løsning

  • Visma Business
  • 12 brugere
  • Elektronisk dokumenthåndtering med Document Center
  • Høj fleksibilitet
  • Styr på timeforbrug, omkostninger og indtjening

Præcis tidsregistrering

Som advokatvirksomhed er det for IUNO alfa/omega at tidsregistreringen fungerer upåklageligt og her har de med Visma Business fundet en løsning, der flugter med deres ønsker og ambitioner:

- IUNOs medarbejdere bruger Visma Business til at registrere og dokumentere tidsforbrug pr. sag, frister og sagsstyringer. Dermed har vi altid styr på tid, omkostninger og indtjening. Vi bruger Visma Business Document Center til at holde styr på bilag. Alle bilag scannes ind, så de ligger elektronisk, og så alle har adgang til dem, uanset hvor man befinder sig. Dermed sparer vi tid, sagsbehandling og slipper for grimme ringbind. Også størstedelen af vores post sendes elektronisk. Vi sender kun brevpost, når det er et lovkrav.

 

Glade for supporten

Advokater er belæste folk, der løbende slår op i lovteksterne.

- Visma Business’ biblioteksmodul er praktisk til at holde styr på fagbøger, lovtekster osv. Nu ved vi altid, hvor tingene er, og vi spilder ikke tid på at lede. Sidst men ikke mindst er vi glade for rapporteringsmulighederne, hvor vi kan måle på, hvor mange nye kunder vi f.eks. har fået den sidste uge, kunder pr. medarbejder, hvordan tiden bruges osv. Vi kan også få rapporter med øjebliksbilleder over likviditet. Vi bruger rapporterne til at kontrollere, at vi har den rigtige kurs, at vi holder tidsregistrerings-normer osv. I det hele taget har vi nu et system og et værktøj til at styre den vækst, vi går efter, slutter Aage Krogh.


Fakta

IUNO

Virksomheden

IUNO Advokatpartnerselskab tilbyder advokatbistand og juridisk rådgivning til virksomheder. De beskæftiger 12 medarbejdere og har advokatydelser til gennemskuelige priser.

> Læs mere om IUNO

iAdvice

Leverandøren

Løsningen er leveret af vores certificerede forhandler iAdvice. De er eksperter i forretningssystemer, IT-drift, implementering og support af Visma Business.

> Læs mere om iAdvice

Hør mere om mulighederne med Visma Business

Udfyld kontaktformularen herunder. Vi kontakter dig snarest muligt.