Q-Pet og Visma Business

Med Visma Business har Q-Pet digitaliseret alle arbejdsgange og effektiviseret virksomhedens processer.

Hør mere om Visma Business

Q-Pet er en dansk grossist virksomhed, som sælger dyreartikler til ca. 250 forhandlere i hele Danmark. De har eksisteret siden 2005 og startede som en traditionel grossist, hvor de brugte det meste af tiden på at tale i telefon. Takket være Visma Business kommer 80% af ordrerne i dag online via webshoppen og direkte ind i ERP-systemet, så de har fået frigivet tid til andre opgaver.

 Løsning

  • Visma Business og Visma Zpider
  • Grossist-løsning fra Amesto Solutions
  • Integration til webshop
  • Digitalisering af arbejdsgange

Fra C5 til Visma Business

Inden Q-Pet fik Visma Business, havde de en C5-løsning, som ikke var fuldt integreret med eksterne systemer, og som ikke længere dækkede deres behov – fx for EDI-samhandel. Med Visma Business har de fået 100 % integration mellem ERP-systemet og deres webshop, Visma Zpider, m.m. Det har effektiviseret virksomhedens processer, så de nu har et digitaliseret flow lige fra ordremodtagelse til leverandørsamarbejde og fragthåndtering. Visma Business gør det nemt for Q-Pet at være opdateret hele tiden, og fleksibiliteten og udviklingsmulighederne fremtidssikrer Q-Pet som grossist-virksomhed.

 


Fakta

Diabetesforeningen

Virksomheden

Q-Pet er en lille familieejet grossist af dyreartikler med fokus på god service, fleksibilitet og hurtige leveringer. De har et bredt sortiment af tilbehør til både hunde og katte.

> Læs mere om Q-Pet

Amesto

Leverandøren

Løsningen er levereret af Nordens største Visma-forhandler Amesto Solutions, der har over 90 kvalificerede Visma-konsulenter.

> Læs mere om Amesto Solutions

Hør mere om mulighederne med Visma Business

Udfyld kontaktformularen herunder. Vi kontakter dig snarest muligt.