SISO A/S og Visma Business

Visma Business har medvirket til SISOs fortsatte vækst i et felt, hvor effektiv logistik, præcis fakturering og professionel kundeservice er afgørende.

Hør mere om Visma Business

”Vi oplever en voldsom omsætningsstigning i disse år og med Visma Business har vi fået et system, der kan følge med, uanset hvor stærkt, vi vokser. Det betyder, at vi har tid til andre ting, herunder udvikling og kvalitetskontrol.”

- Mark Deelman, SISO A/S

 

 

Virksomheden er kendt for kvalitet inden for glas og møbelbeslag, og udvikler selv en række produkter enten med eksterne designere eller med deres egen udviklingsafdeling.

 

Automatisk anførelse af essentielle informationer

Varerne produceres overvejende i udlandet, hvor SISO har egne medarbejdere udstationeret til blandt andet at udføre kvalitetskontrol.

Virksomheden reeksporterer til omkring 70 lande over hele verden, så ISO-koder, toldinformationer og moms målrettet til disse lande skal derfor være korrekte og pålidelige, både af hensyn til myndighederne og i forhold til distributører, samarbejdspartnere og slutkunder.

- Tidligere blev alle disse informationer anført manuelt, men i dag foregår det automatisk i Visma Business,” fortæller purchase manager Mark Deelman, der kendte til systemet fra sin tidligere arbejdsplads og derfor kunne se mulighederne for at effektivisere SISOs forretningsgange, da han kom til virksomheden i 2011.

- En af de store fordele ved Visma Business er, at man selv kan designe sine skærmbilleder på samme måde, som man kender fra sin smartphone. Hvis man er superbruger, er der således ikke det store behov for at købe programmering ude i byen, men vi bruger altid Info Solution til at tilrette systemet til særlige behov, hvor de kan noget, vi ikke selv har kompetence til, siger Mark Deelman.Løsning

  • Visma Business
  • Grossist-tilpassede moduler, herunder email-logging

Højt serviceniveau & hurtig support

Info Solution er en af Vismas tætte softwarepartnere, der insisterer på at holde fast ved en høj grad af service tæt på kunden. Det kan Mark Deelman mærke i hverdagen, når virksomheden har brug for support.

- De er hurtigt ved telefonen, når vi har brug for akut support eller der er ad hoc-opgaver, vi ønsker løst i forhold til systemet, understreger Mark Deelman.

 

Bedre kundeoplevelser i fremtiden

Samtidig fremhæver han en anden fordel ved samarbejdet med Info Solution:

- Info Solution har leveret et tredjepartsmodul til Visma Business, der kan udføre email-logging via MS Outlook i stil med avancerede CRM-systemer. Det betyder blandt andet, at vi kan tale ind til samme produktbilleder og illustrationer, når vores sælgere taler i telefon med kunderne, hvilket reducerer muligheder for misforståelser markant, fastslår Mark Deelman.

Han tilføjer, at næste step i udviklingen af SISOs samlede leverancesystem bliver et bestillingssystem via virksomhedens hjemmeside, så kundeoplevelsen bliver endnu bedre og forretningsgangene i SISO endnu mere effektive.


Fakta

SISO A/S

Virksomheden

SISO A/S er en 100% danskejet virksomhed med hovedsæde i Skovlunde. Virksomheden udvikler og patenterer egne produkter, så som bordsamlebeslag Click Catch og Surf.

> Læs mere om SISO

Info Solution

Leverandøren

Løsningen er levereret af Info Solution som er certificerede Visma-partnere. De tilbyder specifikke løsninger til brancherne Grossist, Vin & Spiritus, Service Management og Projektstyring.

> Læs mere om Info Solution

Hør mere om mulighederne med Visma Business

Udfyld kontaktformularen herunder. Vi kontakter dig snarest muligt.