Visma Ski Classics set indefra

Slut dig til os og oplev alt det der foregår bag kulisserne i Visma Ski Classics.

Nedenfor kan du få ski-teknikker og gode tips om voksning fra de professionelle, se eksklusive interviews med elite skiløbere og rapporter fra de forskellige stadioner før, under og efter løbene.

 

Et godt match

Visma og Ski Classics har mere tilfælles end det nordiske DNA. Se hvorfor Vismas CEO Øystein Moan synes at begge parter har store fordele af samarbejdet.

 

Læs mere

Skismøring og skiteknik. Se vores instruktionsvideoer her

Mangler du nogle gode råd til, hvordan du skal smøre skiene inden næste skitur? Eller måske har du brug for en introduktion til rigtig skiteknik? Vi har lavet tre videoer, som på en enkel og forståelig måde viser dig, hvordan du smører ski, hvordan du løber med den rigtige teknik, og hvordan du behandler dine ski, når sæsonen er slut.

Nyeste blogindlæg

På blanke ski ind i fremtiden

Er staking i færd med at udkonkurrere den traditionelle, klassiske langrendsteknik? Læs blogindlægget.

Visma-traileren

Visma Ski Classics bag kulisserne

Visma Ski Classics-cirkusset løb af stablen i Livigno i Italien sidste weekend. Vi var til stede både på og rundt om løjpen.

Visma Ski Classics

Bliv en del af skieventyret Visma Ski Classics

I Visma Ski Classics samles alle til en storstilet skifest. Begivenheden i de fantastiske omgivelser kan ikke beskrives som noget andet end et rendyrket skieventyr. Sæsonen 2015-2016 er skudt i gang!

Hent appen og følg løbene live og få al ny information

 

Sidste nye billeder fra Instagram tagget med #vismaskiclassics

 
Flere #vismaskiclassics billeder på Instagram