Vores kunder siger...

Københavns Universitet, Vejle Kommune, Aabenraa Kommune og Randers Kommune er blot 4 af mere end 70 virksomheder, som sætter pris på mulighederne i XFlow.

Er du nysgerrig på, hvordan XFlow skaber værdi hos vores kunder? Så læs med her.

 

 

silkeborg kommune

Erfaringer med XFlow bliver delt internt – og eksternt


Man behøver ikke at være IT-kyndig for at bruge XFlow. Det kræver bare, at man har interesse for at bruge systemet. Byggeklodselementerne gør det nemt at anvende.

Se hele casen

VIA University College

XFlow mindsker fejl gennem Navision Alias


Den nye tilpasning mindsker risikoen for, at den data man anvender, ikke er gyldig. Risikoen for fejlbogføringer mindskes betragteligt

Se hele casen

Birkerød gymnasium

Fra manuelle processer til onlineansøgninger via XFlow og videre til ESDH-systemet, IMS Case


Det kommer til at blive super godt. Det kommer til at være nemt for den administrative del. Og det kommer til at blive en rigtig fin brugeroplevelse.

Se hele casen

Horsens kommune

XFlow og RPA - Det oplagte ægteskab


RPA-robotterne er glade for struktureret data – og XFlow er perfekt til at levere lige præcis dette. Derfor giver det rigtig god mening at have de to systemer til at arbejde sammen.

Se hele casen

silkeborg bibliotekerne

XFlow fjerner papirblanketter og forbedrer serviceniveauet


Gevinsten ved XFlow’s Børnelåner-løsning er ikke kun den sparede medarbejdertid. Det handler lige så meget om at give en forbedret service til borgerne.

Se hele casen

Randers Kommune

XFlow har digitaliseret afviklingen af høringssvar


Borgerne har taget godt imod platformen, og ifølge kommunen er processen med at indsende høringssvar uden tvivl blevet nemmere med den nye portal.

Se hele casen

Hedensted kommune

Digitaliserede mere end 25 arbejdsgange med simpel løsning


Lige for tiden kan vi oprette arbejdsgange lige så hurtigt som vi kan komme på dem, så der er ikke rigtig nogen liste af ting vi skal nå. Men nu hvor vi har større bemanding er det helt sikkert kun fantasien der sætter grænser.

Se hele casen

Hjørring kommune

En rivende udvikling fra første arbejdsgang til digitale selvbetjeningsløsninger i hele kommunen
 


Men det er super spændende, og det bliver helt sikkert meget værdiskabende, når vi først får knækket koden til de koblinger, vi kan lave. Så det er jo ikke bare et blanketsystem, det tror jeg også, at ledelsen har fået øjnene op for.

Se hele casen

VIA University College

VIA administrerer løn nemt og digitalt med XFlow


Vi har mange eksterne medarbejdere, og det er supersmart, at de kan logge ind med deres NemID. Så har vi allerede de nødvendige informationer, og der er sørget for overholdelse af GDPR.

Se hele casen

Hjørring Kommune

Giver borgerne kontrollen i bookningen af byggesager


Vores medarbejdere har taget godt imod den nye løsning, fordi de føler sig indraget i processen, selv styrer deres tilgængelighed og nu er velforberedte til de mange møder med borgerne.

Se hele casen

Aabenraa Kommune

XFlow lod os skalere vores digitalisering


Oprindeligt var barselsløsningen ikke en del af pilotprojektet, men da XFlow gav os mulighed for at bygge arbejdsgangen selv og derved forenkle og samtidig berige arbejdsgangen, besluttede vi at integrere den i platformen.

Se hele casen

Vil du høre mere om XFlow? Så kan Lasse hjælpe.

Kontakt Lasse Zobbe, XFlow Lasse Zobbe
Salgs- og projektassistent

+45 87 34 22 35
lasse.zobbe@visma.com