Vores kunder siger...

Københavns Universitet, Vejle Kommune, Aabenraa Kommune og Randers Kommune er blot 4 af mere end 70 virksomheder, som sætter pris på mulighederne i XFlow.

 

Hjørring Kommune

Giver borgerne kontrollen i bookningen af byggesager


Vores medarbejdere har taget godt imod den nye løsning, fordi de føler sig indraget i processen, selv styrer deres tilgængelighed og nu er velforberedte til de mange møder med borgerne.

Se hele casen

Horsens kommune

XFlow og RPA - Det oplagte ægteskab


RPA-robotterne er glade for struktureret data – og XFlow er perfekt til at levere lige præcis dette. Derfor giver det rigtig god mening at have de to systemer til at arbejde sammen.

Se hele casen

Hedensted kommune

Digitaliserede mere end 25 arbejdsgange med simpel løsning


Lige for tiden kan vi oprette arbejdsgange lige så hurtigt som vi kan komme på dem, så der er ikke rigtig nogen liste af ting vi skal nå. Men nu hvor vi har større bemanding er det helt sikkert kun fantasien der sætter grænser.

Se hele casen

Randers Kommune

XFlow har digitaliseret afviklingen af høringssvar


Borgerne har taget godt imod platformen, og ifølge kommunen er processen med at indsende høringssvar uden tvivl blevet nemmere med den nye portal.

Se hele casen

Aabenraa Kommune

XFlow lod os skalere vores digitalisering


Oprindeligt var barselsløsningen ikke en del af pilotprojektet, men da DitmerFlex gav os mulighed for at bygge arbejdsgangen selv og derved forenkle og samtidig berige arbejdsgangen, besluttede vi at integrere den i platformen.

Se hele casen

VIA University College

VIA administrerer løn nemt og digitalt med XFlow


Vi har mange eksterne medarbejdere, og det er supersmart, at de kan logge ind med deres NemID. Så har vi allerede de nødvendige informationer, og der er sørget for overholdelse af GDPR.

Se hele casen

Vil du høre mere om XFlow? Så kan Mikkel hjælpe.

Kontakt Mikkel Bjerregaard, Heaf of XFlow Mikkel Bjerregaard
Head of XFlow

+45 87 34 44 88
mib@xflow.dk