VIA University College

XFlow mindsker fejl gennem Navision Alias

”Den nye tilpasning mindsker risikoen for, at den data man anvender, ikke er gyldig. Risikoen for fejlbogføringer mindskes betragteligt”, lyder det fra VIA.

VIA mindsker fejl gennem ny snitflade i XFlow

Grundet nye krav på uddannelsesområdet har vi i samarbejde med professionshøjskolen styrket snitfladen til Navision.

De nye krav stammer fra Uddannelses- og Forskningsministeriet, hvor der har været et øget fokus på uddannelsernes fælles kontoplaner og deres registreringsstruktur. Kravene har indvirkning på, hvordan data udformes – og dermed hvordan Navision benyttes for mange organisationer.

Kort sagt sørger styrkelsen for, at fejl mindskes, når der bl.a. behandles løn rundt omkring i afdelingerne. Det er lykkes gennem tilføjelsen af Navision Alias.

XFlow mindsker fejl gennem Navision Alias

Det er noget nyt, at Navision Alias kan indgå direkte gennem arbejdsgange i XFlow. Udvidelsen til XFlow medvirker, at frustrerende og tidskrævende fejl kan mindskes.

Det kan nemlig hænde, at der opstår konteringsfejl rundt i de forskellige afdelinger på uddannelserne. Ofte har det været teknikken, der drillede med fejlfortolkede koder eller fejlkombinationer. Det har bl.a. været oplevelsen på VIA University College, hvor en medarbejder fortæller: ”Den manglende integration har tidligere ført til konteringsfejl på lønblanketter”.

Det betød, at afdelinger som Økonomi og HR skulle bruge uforholdsmæssig lang tid på at rette op på fejlene. Der var samtidig en risiko for, at de blot gentog sig – særligt grundet organisationens størrelse med mange medarbejdere og tilhørende konteringer.Den nye tilpasning mindsker risikoen for, at den data man anvender, ikke er gyldig. Risikoen for fejlbogføringer mindskes betragteligt

VIA University College

Relevante felter for de rette personer 

Vores tilføjelse af Navision Alias skal derfor ses som en lindring af disse problemer. Den sørger for, at de logikker, referencer og koblinger, som medarbejderen egentlig havde tiltænkt, også følger med videre i de konteringer, som bliver foretaget. Essensen er, at medarbejdere kun kan udfylde felter, som er relevante for dem. Det gælder bl.a., når data går fra XFlow og videre ud til andre systemer.

”Den nye tilpasning mindsker risikoen for, at den data man anvender, ikke er gyldig. Risikoen for fejlbogføringer mindskes betragteligt”, lyder det fra VIA. Fremadrettet forventes det, at risikoen for endnu flere fejl bliver mindsket, når systemet kun udstiller de felter, som er relevante for udfyldelsen af blanketterne.
Er du interesseret i at høre mere om vores udvidelse til Navision? Så kontakt os gerne, så vi sammen kan få afklaret jeres behov og opsætningen bag.

Vil du høre mere om XFlow? Så kan Lasse hjælpe.

Kontakt Lasse Zobbe, XFlow Lasse Zobbe
Salgs- og projektassistent

+45 87 34 22 35
lasse.zobbe@visma.com