Vi søger softwareudviklere

Brænder du for at udvikle digitale løsninger i den nyeste teknologi? Og har du lyst til at blive en del af et spændende innovativt software- og udviklingshus, hvor du får ansvaret for udviklingen og udformningen af digitale løsninger?


Vi oplever en forrygende vækst og en stærkt stigende efterspørgsel efter vores produkter. Vi leder derfor efter en dygtig, ambitiøs og erfaren softwareudvikler, der har lyst til at blive en del af et ungt team, hvor der er fart på, og hvor du bliver en del af hele udviklingsprocessen.

Læs stillingsopslaget - Junior Softwareudvikler 

Læs stillingsopslaget - Senior Softwareudvikler

xflow-karriere-triangel.png

Hos XFlow tror vi på, at alle skal have frihed til at bruge og udvikle deres talenter

Hos XFlow tror vi på, at alle skal have frihed til at bruge og udvikle deres talenter
Hos EduAdm er vi et stærkt team, der værdsætter alsidighed. Vores profiler spænder vidt. Ikke mange kan prale af at have en kok, en sygeplejerske og en filosof på holdet, men det kan vi. Hos os får du rig mulighed for ansvar for egne projekter.

Vi har et uformelt og afslappet arbejdsmiljø med plads til ad-hoc sparring med kollegaer og kunder. Vi stræber efter at spille hinanden gode, og alle successer er fælles successer.

XFlow er en del af Visma Local Government, så hos os vil du vil opleve fordelene ved at arbejde i et mindre team med en stor spiller i ryggen.

Hils på teamet

xflow-karriere-digitale-hjaelpemidler.png

Send et kort skriv om dig selv

Og vedhæft dit CV, så byder vi gerne på en kop kaffe og en uformel snak om muligheder ud fra dine ønsker og kompetencer og vores aktuelle behov.