Karriere hos XFlow?

Vi er altid åbne for ansøgninger og byder gerne på en kop kaffe og en uformel snak om muligheder ud fra dine ønsker og kompetencer.

Hos XFlow tror vi på, at dygtige kolleger skal have frihed til at bruge - og udvikle - deres talenter. Vi stræber efter at spille hinanden gode, og alle successer er fælles successer.

Vi har et uformelt og afslappet arbejdsmiljø med plads til ad-hoc sparring med kollegaer og tætte samarbejdsrelationer med vores kunder.

XFlow er en del af Visma Local Government, så du vil opleve fordelene ved at arbejde i et mindre team med en stor spiller i ryggen.

Hos os får du blandt andet:

  • Faglig udvikling
  • Fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsplads
  • Super fede lokaler i Åbyhøj
  • Attraktiv sundhedsforsikring
  • Lækker frokostordning
  • En bred vifte af sociale arrangementer

Søg uopfordret

xflow-karriere-triangel.png

Sådan arbejder vi

XFlow er født ud af den digitale virkelighed, og vores mål er, at både processen og resultaterne bliver så gode som muligt.

Vi sætter en ære i god service og stærke relationer. Vores kunder er vores vigtigste samarbejdspartnere, og alle vores udviklingsprojekter tager udgangspunkt i vores brugeres virkelighed.

Vores kunders løsninger processer og dagligdag er både underordnet og altafgørende. Underordnet, fordi vi ikke går op i, hvem de er eller hvad deres konkrete udfordringer og mål er – vi bilder os ind, at vi kan hjælpe med det meste. Og altafgørende, fordi vi kun lykkes, hvis vores kunder lykkes. Det er dem, det handler om.

 

 

 

xflow-karriere-digitale-hjaelpemidler.png

Digitale hjælpemidler, digitale værktøjer, digital X

Hos XFlow drømmer vi digitalt. Vi er sat i verden for at skabe brugervenlige digitale løsninger, der effektiviserer og automatiserer vores kunders processer uden at efterlade nogen på perronen.

Det gør vi med udgangspunkt i vores respektive kompetencer, som er vidt forskellige – men vi har alle det fællestræk, at vi er digitale helt ind til benet. Det er vores X.

Hils på teamet

Send et kort skriv om dig selv

Og vedhæft dit CV, så byder vi gerne på en kop kaffe og en uformel snak om muligheder ud fra dine ønsker og kompetencer og vores aktuelle behov.

Dit samtykke er obligatorisk