Medarbejdere

Her har du XFlow teamet

Henrik de Laurent Andersen
Software developer

contact-icon-phone.svg +45 86 75 45 51
henrik.d.andersen@visma.com
LinkedIn profil


Som udvikler hos XFlow bliver jeg dagligt udfordret med spændende opgaver, og de andre meget dygtige udviklere er gode til at give sparring.
Den flade ledelsesstruktur gør det nemt at få indflydelse og sætte sit præg på produktet.

XFlow har et helt unikt fællesskab med en jargon, som jeg ikke har set tidligere. Det daglige kultur i teamet gør det sjovt og rart at gå på arbejde.

Casper Kristiansen
Software developer

casper.kristiansen@visma.com
LinkedIn profil


Jeg er kommet med på XFlow holdet i november 2022 som studentermedhjælper i udviklingsteamet og nu ansat som udvikler. Fra første dag har jeg fået lov til at arbejde på XFlows spændende projekter og fået daglige udfordringer, som også kan bidrage til udviklingen af mine personlige kompetencer. 

Det er tydeligt fra første møde at XFlow er en uformel, men samtidig professionel arbejdsplads, hvor det sociale sammenhold spiller en stor rolle.
Den sociale og uformelle kultur har gjort det nemt at falde til, og det bidrager til at man aldrig er bange for at søge sparring hos sine dygtige kollegaer.

Jacob Vrou Bjerg
Software developer

+45 87 34 44 65
jacob.bjerg@visma.com
LinkedIn profil


Jeg arbejder som udvikler på vores digitaliseringsløsning XFlow. Mine ledere giver mig masser af indflydelse og ansvar, så jeg føler at mit arbejde har stor indflydelse på vores forretning.

Vi har det rigtig godt sammen socialt, både online og i den virkelige verden, og selvom der til tider er rigtig travlt, er der altid god stemning og plads til en kæk bemærkning.

Marius Mellembakken Holm
Studentermedhjælper

marius.holm@visma.com
LinkedIn profil


Ved siden af mit studie på ITKO arbejder jeg som studiemedarbejder hos XFlow, hvor jeg har mange forskellige opgaver. Jeg får meget ansvar og selvstændige arbejdsopgaver, som gør det nemt at være med til at præge mit arbejde.

Det sociale sammenhold er en vigtig del af arbejdsgangen hos XFlow, og med gode medarbejdere og en masse sociale arrangementer er det altid fedt at møde ind på arbejde. Det stærke sociale sammenhold gør, at der altid er hjælp og sparring at hente, og samtidigt er der altid en god kollega, der er klar på et spil bordfodbold, når arbejdsopgaverne er færdiggjort.

Lasse Zobbe
Salgs- og projekt assistent

+45 87 34 22 35
lasse.zobbe@visma.com
LinkedIn profil


Mine grundlæggende opgaver er at få udbredt kendskabet til XFlow samt pleje vores kunderelationer - med stort fokus på, hvad der vil skabe mest værdi for den enkelte. Jeg er også involveret i mange andre opgaver, fx marketing, produktudvikling og teamarrangementer.

XFlow er et meget uformelt og professionelt miljø, hvor alle mine kompetencer, skæve inputs og kreative ideer bliver værdsat. Her er plads til alle - det giver en alsidig dagligdag og en rigtig god stemning i hele teamet af meget kompetente mennesker.

Louise Svane Pedersen
Implementeringskonsulent

+45 87 34 22 51
louise.pedersen@visma.com
LinkedIn profil


Jeg underviser vores kunder i brugen af EduAdm – vores elevadministrationssystem, og jeg elsker at mærke den værdi, vores løsning skaber ude hos kunderne. Jeg kom med på holdet i december 2020.

Hos XFlow er der altid plads til nytænkning, sparring og sjov, hvilket gør det fedt at gå på arbejde. Sociale arrangementer vægtes også højt, og det har været nemt at falde til i teamet.

Mathias Nielsen
Software developer

+45 87 34 44 64
mathias.nielsen@visma.com
LinkedIn profil


Jeg startede med praktik hos XFlow og blev fastansat i februar 2021. Min hverdag hos XFlow er altid spændende, da jeg får lov til at arbejde med produkter, som jeg føler gør en stor forskel for andre mennesker.

Og så er det fedt at indgå i et team med fantastiske mennesker, som har stærke kompetencer i et vidt spænd. Der er altid hjælp at hente hos mine kollegaer.

Matilde Fevre
Brand -og partnerskabsmanager

+45 87 34 44 51
matilde.fevre@visma.com
LinkedIn profil


Jeg sidder med rigtig mange opgaver, lige fra marketing og salg til teamarrangementer og produktstrategi. Jeg elsker alsidigheden i mit arbejde, og at jeg kan få det ansvar, jeg selv lægger op til.

Vores trivsel har største prioritet, og der bliver passet godt på os, uanset om vi sidder hjemme eller er på kontoret. Vi vægter også det sociale ret højt, det synes jeg er fedt.

Mette Nielsen
Projekt- og organisationskonsulent 

+45 31 51 44 19
mette.nielsen@visma.com
LinkedIn profil


Hos XFlow er ingen dage ens! Jeg har fingrene i både salg, marketing, produktudvikling, undervisning, netværk og relationer m.m.

Der er en helt speciel stemning her i teamet. Lige så stille og koncentreret alle mand kan være, lige så højt kan der grines!
”Nej-hatten” er ikke-eksisterende, og jeg tænker ofte, at mange er meget mere end ”bare kollegaer”.

Michael Elfrom Nguyen
Supportmedarbejder

+45 87 34 44 71
michael.nguyen@visma.com
LinkedIn profil


At være XFlows stemme og ansigt udadtil i supporten er virkelig spændende. Hver dag byder på nye opgaver og nye digitale møder med vores kunder, og det er fedt at mærke, at jeg gør en forskel for vores kunder.

I min stilling koordinerer jeg hele tiden med mine kollegaer på tværs af vores løsninger, og det giver et godt fællesskab omkring vores arbejde. Vi er også gode til at hygge os.

Mikkel Bjerregaard
Head of XFlow

+45 87 34 44 88
mikkel.bjerregaard@visma.com
LinkedIn profil


Som forretningschef for XFlow har jeg det overordnede ansvar for både løsninger og medarbejdere. Ikke 2 dage er ens, og der er altid god stemning i teamet, selvom der oftest er fuld fart på.

Vores team er præget af alsidighed og gerne lidt skæve profiler. Det giver en helt særlig dynamik, hvor alle kan få lov til at shine lige præcis dér, hvor de brænder mest.

Brian Stjernholm
Software developer

brian.stjernholm@visma.com
LinkedIn profil


Jeg arbejder som udvikler på vores EduAdm produkt. Dagligdagen er utrolig varieret med både at vedligeholde og udvikle nye features på produktet i samarbejde med vores kunder, så jeg får både mulighed for at se sit arbejde i brug og få input fra brugerene. 

Det sociale fylder meget med plads til både sparring, bordfodbold og fredagsøl. Der er en god dynamik i teamet, der nok skyldes, at vi alle kommer med ret forskellige baggrunde og erfaringer, men supplerer hinanden super godt - både fagligt og socialt.

Rie Eberhard Steen
Implementeringskonsulent

+45 31 51 42 63
rie.steen@visma.com
LinkedIn profil


Jeg startede hos Xflow i januar 2022 efter i flere år at have arbejdet med - og oplevet værdien af - EduAdm i mit daglige arbejde i en kommune. Jeg støtter kundernes implementering af EduAdm, og er vild med at se deres begejstring, når de oplever, hvilken forskel systemet gør i samarbejdet med og omkring eleverne.

I vores team er der altid mulighed for at komme med ideer, der er masser kollegial sparring og en rigtig god energi. Vi har høje ambitioner, men altid tid til sjov, snak og omsorg for hinanden. Det gør det meget spændende og virkelig rart at gå på arbejde.

Tore Lundgren
Head of tech

+45 87 34 22 31
tore.lundgren@visma.com
LinkedIn profil


Hos XFlow udvikler vi hele tiden på vores løsninger i tæt samarbejde med vores brugere. Som teknisk chef er det mit ansvar at prioritere og koordinere produktudviklingen og løbende at udvikle på vores forretning.

Jeg har nogle dygtige og engagerede kollegaer, der brænder for deres arbejde. Så selvom vi ofte har mange bolde i luften, er resultatet af vores indsats altid i top.

Valur Zophoníasson
Software developer

+45 87 34 44 94
valur.zophoniasson@visma.com
LinkedIn profil


Jeg sidder som udvikler på XFlow. Jeg har fra dag ét fået ansvar for egne projekter, og det er tydeligt at mærke, at der er stor tillid til nye kollegaer fra både ledelse og kollegaer.

Det har været nemt at falde til i teamet, da der er et virkelig godt sammenhold. Mine kollegaer er søde til at hjælpe, og der er altid gang i lidt kærligt drilleri.

 

Louise Hegelund
Supportmedarbejder 

Louise.Hegelund@visma.com
LinkedIn profil


Jeg kom med på holdet i december 2022 og arbejder som supportmedarbejder på EduAdm, hvor der dagligt er nye spændende udfordringer. Det er dejligt at mærke, at jeg gør en forskel for vores kunder.

Jeg har en masse dygtige kollegaer, hvor der er hjælp og sparring at hente. I teamet er der et godt sammenhold, hvilket gør at det er fedt at møde ind på arbejde.

Lasse Vindbjerg
Studentermedhjælper

lasse.vindbjerg@visma.com
LinkedIn profil


Jeg er startet som studentermedhjælper i januar 2023, ved siden af mit kandidatstudie i IT, Kommunikation & Organisation (ITKO). Som studentermedhjælper i XFlow får jeg mulighed for at benytte min viden fra studiet i praksis, og fortsat udvikle mig både som studerende, men også som medarbejder.

Hos XFlow indgår jeg i et socialt, kompetent og sammentømret hold, hvor der arbejdes koncentreret, men samtidig værnes om de sociale rammer. Det er en fed følelse at komme på arbejde, når man kan mærke, at man bidrager til en meningsfuld løsning, der hjælper mange mennesker i deres dagligdag – og samtidig kan have det sjovt, mens man gør det.e mit arbejde.

Jakob Markussen
Studentermedhjælper

jakob.markussen@visma.com
LinkedIn profil


Jeg er studentermedhjælper hos XFlow. Ved siden af arbejdet er jeg kandidatstuderende på linjen IT, Kommunikation og Organisation hos Aarhus Universitet BSS. 

Som studentermedhjælper hos XFlow får jeg rig mulighed for at anvende mine faglige kompetencer i praksis. Derudover er det enormt spændende at arbejde med et produkt, som man tror på kan simplificere og forbedre arbejde for andre. For mig er et stærkt, socialt miljø på en arbejdsplads en vigtig prioritet. Hos XFlow oplever jeg, at sociale relationer vægtes enormt højt, da disse danner grundlaget for det tætte samarbejde, som kræves for at nå fælles mål – Og det er helt vildt fedt at være en del af!

Søren Ibsen
Software developer

soren.ibsen@visma.com
LinkedIn profil


Som udvikler i XFlow er jeg omringet af dygtige og altid hjælpsomme kollegaer. 
Hér får man indflydelse på produktet fra første dag, og dermed ejerskab ved denne udviste tillid.
Der hersker en fantastisk balance mellem arbejde og det sociale, som giver et fantastisk sammenhold.

 

Drømmer du om at blive en del af XFlow?

Bliv klogere på dine karrieremuligheder hos os.

Læs mere