Medarbejdere

Her har du XFlow teamet

 

Chris Wohlert
Software developer

+45 87 34 44 94
cwo@xflow.dk
LinkedIn profil


Jeg arbejder som udvikler på vores digitale elevadministrationssystem EduAdm. Mine opgaver spænder over en bred vifte, lige fra konceptanalyse med brugere til udvikling og test af løsninger.

Teamet giver stor frihed til at spille ind med egne idéer, hvilket holder min arbejdsdag spændende. Socialt er det meget uformelt, og der er god stemning og plads til alle.

Henrik de Laurent Andersen
Praktikant

hea@xflow.dk
LinkedIn profil


Jeg er i praktik hos XFlow i efteråret 2021, hvor jeg skal bruge min tid på at dygtiggøre mig indenfor softwareudvikling.
Den flade struktur i teamet giver mig følelsen af at bliver anerkendt og inkluderet i hverdagsbeslutningerne.

Selvom vi sidder med 2 ret forskellige produkter, er der masser af sparring og hjælp at hente fra alle mine kollegaer. Fællesskabet på teamet er helt i top og det giver en god dynamik mellem alle, programmører eller ej.

Jacob Vrou Bjerg
Software developer

+45 87 34 44 65
jvb@xflow.dk
LinkedIn profil


Jeg arbejder som udvikler på vores digitaliseringsløsning XFlow. Mine ledere giver mig masser af indflydelse og ansvar, så jeg føler at mit arbejde har stor indflydelse på vores forretning.

Vi har det rigtig godt sammen socialt, både online og i den virkelige verden, og selvom der til tider er rigtig travlt, er der altid god stemning og plads til en kæk bemærkning.

Lasse Zobbe
Salgs- og projekt assistent

+45 87 34 22 35
laz@xflow.dk
LinkedIn profil


Mine grundlæggende opgaver er at få udbredt kendskabet til XFlow samt pleje vores kunderelationer - med stort fokus på, hvad der vil skabe mest værdi for den enkelte. Jeg er også involveret i mange andre opgaver, fx marketing, produktudvikling og teamarrangementer.

XFlow er et meget uformelt og professionelt miljø, hvor alle mine kompetencer, skæve inputs og kreative ideer bliver værdsat. Her er plads til alle - det giver en alsidig dagligdag og en rigtig god stemning i hele teamet af meget kompetente mennesker.

Louise Svane Pedersen
Implementeringskonsulent

+45 87 34 22 51
lsp@xflow.dk
LinkedIn profil


Jeg underviser vores kunder i brugen af EduAdm – vores elevadministrationssystem, og jeg elsker at mærke den værdi, vores løsning skaber ude hos kunderne. Jeg kom med på holdet i december 2020.

Hos XFlow er der altid plads til nytænkning, sparring og sjov, hvilket gør det fedt at gå på arbejde. Sociale arrangementer vægtes også højt, og det har været nemt at falde til i teamet.

Mathias Nielsen
Software developer

+45 87 34 44 64
mni@xflow.dk
LinkedIn profil


Jeg startede med praktik hos XFlow og blev fastansat i februar 2021. Min hverdag hos XFlow er altid spændende, da jeg får lov til at arbejde med produkter, som jeg føler gør en stor forskel for andre mennesker.

Og så er det fedt at indgå i et team med fantastiske mennesker, som har stærke kompetencer i et vidt spænd. Der er altid hjælp at hente hos mine kollegaer.

Matilde Fevre
Salgs- og marketing manager

+45 87 34 44 51
mfe@xflow.dk
LinkedIn profil


Jeg sidder med rigtig mange opgaver, lige fra marketing og salg til teamarrangementer og produktstrategi. Jeg elsker alsidigheden i mit arbejde, og at jeg kan få det ansvar, jeg selv lægger op til.

Vores trivsel har største prioritet, og der bliver passet godt på os, uanset om vi sidder hjemme eller er på kontoret. Vi vægter også det sociale ret højt, det synes jeg er fedt.

Michael Elfrom Nguyen
Supportmedarbejder

+45 87 34 44 71
mgu@xflow.dk
LinkedIn profil


At være XFlows stemme og ansigt udadtil i supporten er virkelig spændende. Hver dag byder på nye opgaver og nye digitale møder med vores kunder, og det er fedt at mærke, at jeg gør en forskel for vores kunder.

I min stilling koordinerer jeg hele tiden med mine kollegaer på tværs af vores løsninger, og det giver et godt fællesskab omkring vores arbejde. Vi er også gode til at hygge os.

Mikkel Bjerregaard
Head of XFlow

+45 87 34 44 88
mib@xflow.dk
LinkedIn profil


Som forretningschef for XFlow har jeg det overordnede ansvar for både løsninger og medarbejdere. Ikke 2 dage er ens, og der er altid god stemning i teamet, selvom der oftest er fuld fart på.

Vores team er præget af alsidighed og gerne lidt skæve profiler. Det giver en helt særlig dynamik, hvor alle kan få lov til at shine lige præcis dér, hvor de brænder mest.

Nicolai Ringtved Jensen
Studentermedhjælper

+45 87 34 22 40
nrj@xflow.dk
LinkedIn profil


Som studentermedhjælper hos XFlow assisterer jeg mine dygtige kollegaer indenfor områder som marketing, salg og branding. Derudover er jeg med til at vurdere løsninger for vores kunder og hjælpe dem godt på vej.

Hverdagen i teamet er præget af god sparring med masser af mulighed for at udveksle erfaringer – bl.a. gennem hyggelige sammenkomster med kollegaerne.

Tore Lundgren
Head of tech

+45 87 34 22 31
tlu@xflow.dk
LinkedIn profil


Hos XFlow udvikler vi hele tiden på vores løsninger i tæt samarbejde med vores brugere. Som teknisk chef er det mit ansvar at prioritere og koordinere produktudviklingen og løbende at udvikle på vores forretning.

Jeg har nogle dygtige og engagerede kollegaer, der brænder for deres arbejde. Så selvom vi ofte har mange bolde i luften, er resultatet af vores indsats altid i top.

Valur Zophoníasson
Software developer

+45 87 34 44 94
vaz@xflow.dk
LinkedIn profil


Jeg er nyeste mand i teamet og sidder som udvikler på XFlow. Jeg har fra dag ét fået ansvar for egne projekter, og det er tydeligt at mærke, at der er stor tillid til nye kollegaer fra både ledelse og kollegaer.

Det har været nemt at falde til i teamet, da der er et virkelig godt sammenhold. Mine kollegaer er søde til at hjælpe, og der er altid gang i lidt kærligt drilleri.

 
 

Drømmer du om at blive en del af XFlow?

Bliv klogere på dine karrieremuligheder hos os.

Læs mere