Få en karriere i Visma Danmark. En af Europas førende softwarevirksomheder

Bliv en del af ambitionen

Få en karriere i en af Europas førende softwarevirksomheder

 

Din fremtid starter i Visma


Er du ambitiøs, målrettet og nysgerrig af natur? Kunne du tænke dig en karriere inden for IT og cloud software? Så er Visma en virksomhed fyldt med muligheder. Som ansat i Visma bliver du del af et levende miljø, hvor du får plads til at udvikle dig både personligt og fagligt. Vi bevæger os hurtigt. Vores beslutningsprocesser er korte. Og som en del af Visma-holdet, får du ansvar og mulighed for at skabe innovative løsninger fra dag ét.

Vi er altid på udkig efter nye talenter - både studerende, nyuddannede og erfarne professionelle. Vil du være en del af ambitionen? Så tag et kig på de ledige stillinger og graduate programmer, vi tilbyder i hele Danmark. 

 

Se vores ledige stillinger

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde dig

 

Som ansat i Visma får du

 

Plads til faglig fordybelse i Visma

Plads til faglig fordybelse
og højt til loftet

 

Sociale arrangementer i Visma

Mange sociale og
sjove arrangementer

 

Fokus på udvikling i Visma

Fokus på engagement
og udvikling

 

Fedt arbejdsmiljø i Visma

Fedt arbejdsmiljø
og alsidige omgivelser

 

Tid til samvær i Visma

Tid til at dyrke 
sammenholdet

Lækker mad i Visma

Lækker kantinemad
med gode kollegaer

 

 

Hvem er vi?


Visma har tæt på 800 medarbejdere i Danmark og udgør i dag 11 selvstændige virksomheder inden for divisionerne Visma SMB, Visma Custom Solutions, Visma Enterprise og Visma Commerce Solutions. Vi er fordelt på 6 forskellige kontorer i Storkøbenhavn frem til 2021, hvor vi flytter ind i et nybygget domicil i Carlsberg ByenVi er en alsidig flok af blandt andet udviklere, supportere, marketing specialister, forretningsudviklere, konsulenter og HR-medarbejdere. Og vi leder altid efter nye, ambitiøse kollegaer.
Visma SMB

Langebrogade 1 
1411 København K

I Visma SMB er vi næsten 400 dedikerede medarbejdere, som hver dag arbejder på at levere de bedste cloud-baserede softwareløsninger på markedet. Vores mission er, at give danske virksomheder mere tid til at fokusere på det, de brænder for ved at reducere eller fjerne tunge arbejdsgange og administrative processer.

Vi står bag en række af Danmarks mest anvendte cloud-løsninger inden for ERP, fakturering, regnskab og løn - blandt andet Visma e-conomic regnskabsprogram, Dinero regnskabsprogram, Visma DataLøn Lønsystem, Sproom elektronisk fakturering, Visma Business ERP og Visma.net ERP.

Læs mere om Visma SMB     

Se ledige stillinger i: 

Visma SoftwareDineroVisma e-conomicVisma DataLønSproom

Visma Software

Visma Consulting

Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

I Visma Consulting og søsterselskaberne Co3, Kapacity og MIND4iT sidder vi 250 af Danmarks skarpeste konsulenter. Vi er eksperter i forretningsanalyse, it-udvikling, business intelligence og digital markedsføring.

Vi hjælper offentlige og private virksomheder med at udvikle, modernisere og vedligeholde deres it-løsninger.

Som it-konsulenter leverer vi standard- og kundetilpassede løsninger, software as a service og konsulentbistand.

Læs mere om Visma Consulting

Se ledige stillinger i:

Visma ConsultingCo3KapacityMIND4iT

Visma Consulting

Visma Enterprise 

Lautrupbjerg 6
2750 Ballerup

I Visma Enterprise er vi omkring 200 medarbejdere, som står bag Danmarks førende løn- og HR-systemer. Vi er drevet af en stærk ambition om at forbedre og strømline arbejdsgange, så danske virksomheder får mere tid til at fokusere på deres kerneforretning.  

Som en del af det tidligere Bluegarden, har vi mere end 50 års erfaring med løn og HR. Mere end 1.400 mellemstore og store virksomheder bruger hver måned en af vores løsninger, såsom Visma Løn, Visma HR, Visma.net Expense og Visma EasyCruit. Vi tilbyder en fuld HRM-suite inden for løn- og personaleadministration samt systemer til tiltrækning, fastholdelse og udvikling af medarbejdere.

Læs mere om Visma Enterprise     

Se ledige stillinger i: 

Visma Enterprise

Visma Enterprise

Visma Commerce Solutions

Langebrogade 1
1411 København K

I Visma Commerce Solutions brænder vi for at styrke danske virksomheders konkurrencedygtighed og sammenhængskraft ved at levere de rammer, der skal til for at drive en sikker og succesfuld forretning i vækst og balance.

Mere end 340 medarbejdere har deres daglige gang i Visma Commerce Solutions i Danmark, Sverige og Norge. I Danmark består Visma Commerce Solutions af Visma LogBuy, der forhandler og formidler rabatter og fordele til medarbejderne i landets største virksomheder, kommuner og organisationer og Admincontrol, der udbyder markedsledende løsninger til bestyrelses- og ledelsesarbejde, due diligence og M&A.

Se ledige stillinger i:

Visma LogBuyAdmincontrol
Visma CommerceVisma-domicil i Carlsberg Byen

Visma-huset i Carlsberg Byen i 2021


I 2021 samles hele Visma Danmark i et nybygget domicil i Carlsberg Byen med kapacitet til mindst 1.100 kontorpladser. Visma-huset bliver et hub for viden og innovation, og skal bidrage til at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Visma i Europa

Koncernen Visma


Siden grundlæggelsen i Oslo i 1996, har Visma udviklet sig til en af Europas førende softwarevirksomheder med over 8.500 ansatte og flere end 900.000 kunder. Visma opererer i dag på tværs af Norden, Benelux, Centraleuropa og Østeuropa.

 
 

Uopfordret ansøgning

Vi ansætter løbende og tager gerne imod uopfordrede ansøgninger. Opret en profil i vores jobsystem. Så vender vi tilbage, hvis vi har noget til dig.

Ansøg uopfordret

Mød os på de sociale medier

LinkedIn

LinkedIn

Facebook

Facebook

Instagram

Instagram

Visma Bloggen

Visma Bloggen