Teknologi for dig
og for hele samfundetVil du sætte dit præg på udviklingen af fremtidens software og teknologi? Vi arbejder hver dag på at udvikle offentlige og private virksomheder til en bedre og mere effektiv hverdag, hvor tid og ressourcer ikke tabes, men vindes.

I Visma har vi brug for nysgerrige og ambitiøse personer, der brænder for at gøre en forskel med teknologi og innovativ software. Hos os kan alt lade sig gøre, og vi håber, at du vil være med til at udfordre status quo og udvikle fremtidens fremskridt allerede i dag.

 


Visma <3 studerende og nyuddannede

Vi arbejder målrettet for at flere unge vil vælge en karriere inden for it og teknologi, og håber at Visma vil være et naturligt stop i deres karriere.

Her kan du læse om, hvad vi tilbyder vores yngre kolleger i Visma.

 

 

8 gode grunde til at arbejde for Visma

 

1. Voks i Visma

Visma vokser, og det kan du også. Dine karrieremuligheder hos Visma går langt ud over den Visma-virksomhed, som du er tilknyttet. Vi har muligheder fra A-Z og C# to .Net

2. +1500 entreprenører

Hos Visma har vi det bedste fra to verdener og betragter os selv som Europas største start-up.

3. De bedste kolleger

Bogstaveligt talt. Vores dygtige specialister kan inspirere og give dig sparring på de nyeste teknologier og alt muligt andet. Og så plejer de at være godt selskab.

4. Tid til passion

Også uden for arbejdet. Vi er passioneret for at udvikle nytænkende løsninger, men også meget andet end det. Vi har både tryllekunstnere, turboløbere og dykkere, blandt vores dygtige medarbejderskare.

5. Plads til alle i alle livets faser

Fleksibilitet er kommet for at blive, og vi har forståelse for at arbejde kan gøres på mange forskellige måder. 

6. Et meningsfuldt arbejde

Vi gør en forskel for det offentlige og private Danmark - hver dag - og former fremtidens samfund gennem teknologi

7. Mulighedernes organisation

Vi er skabt til vækst, og hos os sætter du selv grænserne for din udvikling


8. Inkluderende miljø

Velkommen til et inkluderende miljø, hvor vi styrkes af hinandens forskelligheder.

 

 

Virksomheder med vokseværk

I Visma i Danmark er vi i dag mere en 20 selvstændige virksomheder, som alle gør det, vi er bedst til i et stort økosystem af synergier og specialister på tværs af vores selskaber. Fælles for os alle er, at vi elsker teknologi og udviklingen af ny software. 

 

Vidste du at...

Visma-nordisk-virksomhed.svg

Vi er en nordisk koncern med
mere end 14.000 medarbejdere
visma-carlsbergbyen.svg

8 af vores danske virksomheder har fælles kontor i Carlsberg Byen
visma-visual-management.svg

Vismas navn kommer fra Visual Management
visma-kollegaer.svg

Vi byder hvert år velkommen til flere end 500 nye medarbejdere
visma-loen.svg

1 ud af 3 danskere får hver måned en lønseddel fra Visma
Visma-regnskab.svg

Mere end 160.000 danske virksomheder bruger et af Vismas regnskabs-programmer
visma-omsætning.svg

Vi har omkring 6500 udviklere med adgang til vores egen learning zone

Mød 3 medarbejdere i Visma

Thu_Billede 1.jpg

Thu Nguyen

Scrum master i Visma Enterprise

"For bare et år siden havde jeg aldrig troet, da jeg på daværende tidspunkt sad som Trainee i HR, at blive tilbudt at arbejde som Scrum Master i vores IT-afdeling nogle måneder senere. Og så er det bare et kæmpe plus, at jeg har fået skabt gode kollegarelationer – ikke kun i Visma Enterprise, men også på tværs af Visma selskaberne, efter vi er rykket ind i Carlsberg Byen."

Jonas Hansen 1.jpg

Jonas Hansen

Student Developer i Visma e-conomic

"Jeg arbejder som Student Developer Visma e-conomic, hvor jeg får rig mulighed for at forbedre mine programmeringsevner. Jeg får en masse feedback på min kodeændringer, hvilket er rigtig værdifuldt, og det er nemt at spørge om hjælp og sparring hos kollegerne i teamet."

imaget6yhh.png

Alexandra Maria Grydgaard

Legal Consulting i Visma DataLøn

“Det giver mig værdi at vide, at de virksomheder, vi rådgiver om HR Jura, går fra mødet med en masse brugbar viden, der kan hjælpe dem i deres hverdag.”

Læs mere om (arbejds)livet i Visma

Mød vores kollega Katrine Pedersen

Den 4. oktober holder Naturvidenskabernes Hus Science Day i hele landet - og vi er naturligvis med! Vi inviterer 100 folkeskoleelever ind til vores kontorer i både Carlsberg Byen og Aarhus, hvor de kan prøve kræfter med programmering og kodning og møde rollemodeller fra de forskellige Visma-selskaber.

Mød vores kollega Thea Rønn

Den 4. oktober holder Naturvidenskabernes Hus Science Day i hele landet - og vi er naturligvis med! Vi inviterer 100 folkeskoleelever ind til vores kontorer i både Carlsberg Byen og Aarhus, hvor de kan prøve kræfter med programmering og kodning og møde rollemodeller fra de forskellige Visma-selskaber.

Mød vores kollega Anette Nørgaard

Den 4. oktober holder Naturvidenskabernes Hus Science Day i hele landet – og vi er naturligvis med! Vi inviterer 100 folkeskoleelever ind til vores kontorer i både Carlsberg Byen og Aarhus, hvor de kan prøve kræfter med programmering og kodning og møde rollemodeller fra de forskellige Visma-selskaber.

Følg os!