Teknologi for dig
og for hele samfundetVil du sætte dit præg på udviklingen af fremtidens software og teknologi? Vi arbejder hver dag på at udvikle offentlige og private virksomheder til en bedre og mere effektiv hverdag, hvor tid og ressourcer ikke tabes, men vindes.

I Visma har vi brug for nysgerrige og ambitiøse personer, der brænder for at gøre en forskel med teknologi og innovativ software. Hos os kan alt lade sig gøre, og vi håber, at du vil være med til at udfordre status quo og udvikle fremtidens fremskridt allerede i dag.

 


Visma <3 studerende og nyuddannede

Vi arbejder målrettet for at flere unge vil vælge en karriere inden for it og teknologi, og håber at Visma vil være et naturligt stop i deres karriere.

Her kan du læse om, hvad vi tilbyder vores yngre kolleger i Visma.

 

 

8 gode grunde til at arbejde for Visma

 

1. Voks i Visma

Visma vokser, og det kan du også. Dine karrieremuligheder hos Visma går langt ud over den Visma-virksomhed, som du er tilknyttet. Vi har muligheder fra A-Z og C# to .Net

2. +1500 entreprenører

Hos Visma har vi det bedste fra to verdener og betragter os selv som Europas største start-up.

3. De bedste kolleger

Bogstaveligt talt. Vores dygtige specialister kan inspirere og give dig sparring på de nyeste teknologier og alt muligt andet. Og så plejer de at være godt selskab.

4. Tid til passion

Også uden for arbejdet. Vi er passioneret for at udvikle nytænkende løsninger, men også meget andet end det. Vi har både tryllekunstnere, turboløbere og dykkere, blandt vores dygtige medarbejderskare.

5. Plads til alle i alle livets faser

Fleksibilitet er kommet for at blive, og vi har forståelse for at arbejde kan gøres på mange forskellige måder. 

6. Et meningsfuldt arbejde

Vi gør en forskel for det offentlige og private Danmark - hver dag - og former fremtidens samfund gennem teknologi

7. Mulighedernes organisation

Vi er skabt til vækst, og hos os sætter du selv grænserne for din udvikling


8. Inkluderende miljø

Velkommen til et inkluderende miljø, hvor vi styrkes af hinandens forskelligheder.

 

 

Virksomheder med vokseværk

I Visma i Danmark er vi i dag mere en 20 selvstændige virksomheder, som alle gør det, vi er bedst til i et stort økosystem af synergier og specialister på tværs af vores selskaber. Fælles for os alle er, at vi elsker teknologi og udviklingen af ny software. 

 

Vidste du at...

Visma-nordisk-virksomhed.svg

Vi er en nordisk koncern med
mere end 14.000 medarbejdere
visma-carlsbergbyen.svg

8 af vores danske virksomheder har fælles kontor i Carlsberg Byen
visma-visual-management.svg

Vismas navn kommer fra Visual Management
visma-kollegaer.svg

Vi byder hvert år velkommen til flere end 500 nye medarbejdere
visma-loen.svg

1 ud af 3 danskere får hver måned en lønseddel fra Visma
Visma-regnskab.svg

Mere end 160.000 danske virksomheder bruger et af Vismas regnskabs-programmer
visma-omsætning.svg

Vi har omkring 6500 udviklere med adgang til vores egen learning zone

Mød 3 medarbejdere i Visma

Toni Petrina

Full stack-udvikler i Visma E-conomic

"Jeg er en full stack-udvikler, der oprindeligt kommer fra Kroatien men i øjeblikket arbejder for Visma e-conomic."

"Både mit team og virksomheden er fyldt med fantastiske mennesker, som gør, at hverdagen på arbejdet føles mere sjov og mindre som arbejde. Der er mange muligheder for at bruge min ekspertise til udfordrende opgaver, som også lader mig lære mere i mens jeg arbejder. Atmosfæren er afslappet, og der er en masse events både i og omkring virksomheden. Der sker altid noget."

Klaus Mogensen

Seniorudvikler i Visma Consulting

"Her er en god atmosfære og et meget fladt hierarki. Man kan altid komme til orde. Derudover er der meget få grænser for, hvor meget forskelligt man kan deltage i og uddanne sig indenfor, hvis man selv vil investere lidt tid i det."

"Jeg får lov at deltage i alle dele af de større og mindre projekter, jeg er på. Jeg er inde over kundekommunikation, estimering, teknisk design, nyudvikling og applikation management."

Maise Berggreen

Marketing Automation Specialist i Visma E-conomic

"Hos Visma e-conomic er der altid spændende arrangementer, både fagligt og socialt, som er med til at give en stor samhørighedsfølelse på tværs af virksomheden."

"Udover at jeg får lov til at arbejde med at skabe gode brugeroplevelser for vores kunder, indebærer min hverdag altid et godt grin med de bedste kollegaer, at jeg bliver hørt, når jeg har noget på sinde, og at der altid er en kollega at sparre med inden for rækkevidde."

Læs mere om (arbejds)livet i Visma

Visma Summer Interns 2022

Brug sommerferien fra studiet hos Visma

Er du nysgerrig på, hvad et summer internship hos Visma indebærer? Her kan du læse om vores to danske summer interns og hvad, de har brugt deres sommer på. Vismas Summer Internship er et nordisk program, som har stor betydning for hele koncernens fremtidige vækst og udvikling. Vores summer interns bruger deres sommerferie fra studiet […]

Fra smykkedesigner til Scrum Master

Overblik og koordinering Når man er vokset op i en kreativ familie, ligger det måske ikke lige i kortene at gøre karriere indenfor IT-branchen. Thu havde heller ikke selv troet, at hun med en baggrund som smykkedesigner i dag ville arbejde som Scrum Master i et softwarehus. Thu er et af de mennesker, som troligt […]

Sådan hjælper Visma cykelsportens skjulte helte

Professionel cykling udvikler sig med lynets hast. I et kaotisk cykelløb er det mekanikeren, der er ankeret, som sørger for, at rytterne kan præstere deres ypperste. Som hovedsponsor for Team Jumbo-Visma hvordan kan Visma bruge sin ekspertise for at sikre, at teamet har de mest talentfulde mekanikere med på holdet? Visma har været stolt hovedsponsor […]

Følg os!