Karriere

Vi udvikler software og specialløsninger. Bliv en del af et ekstremt kompetent fagmiljø.

Uopfordret ansøgning

Vi ansætter løbende og tager gerne imod uopfordrede ansøgninger. Opret en profil i vores jobsystem, så vender vi tilbage, hvis vi har noget til dig.

Ansøg uopfordret

Erfaren konsulent

Job som erfaren

Du vil bruge al din oparbejdede erfaring og viden som specialist, og du får rig mulighed for at lære endnu mere om de arbejdsområder, du er god til. Du bliver en af de erfarne kræfter, de yngre medlemmer af dit team vil trække på og lære af.

Job som erfaren

Job som nyuddannet

Med vores graduate program har du valgt fast track til en karriere som konsulent inden for økonomi, it og management. Programmet er designet så du specialiseres i det forretningsområde, der interesserer dig.

Graduate program

Nyuddannet
Studerende

Job som studerende

Hvis du drømmer om en karriere i it-branchen, så har du mulighed for at anvende det du lærer på studiet i praksis og opbygge relevant erhvervserfaring. I Visma kan du søge job som studentermedhjælper, komme i praktik i forbindelse med dit studie eller skrive dit speciale i samarbejde med os.

Job som studerende

Arbejdspladsen

Vi laver it-udvikling og rådgivning i vores moderne domicil i Lyngby, men sidder ofte i teams hos kunderne. Vi har også kunder og samarbejdspartnere siddende hos os, for at sikre en tæt dialog i projekterne.

Arbejdspladsen i Lyngby

Kontakt HR

Du er velkommen til at ringe til 72 18 30 00, hvis du har spørgsmål