INFORMATION OM BRUG AF COOKIES

Vismas cookie- og privatpolitik

DIN ACCEPT

Ved at benytte Vismas hjemmesider, accepterer du, at vi bruger cookies. Vi indsamler en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysninger, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, hvordan du fjerner cookies, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.  

 

HVAD ER COOKIES?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg, der gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus. 

 

ANVENDELSE AF COOKIES

HVOR LANG TID OPBEVARES COOKIES?

Når du besøger Vismas hjemmesider opbevares cookies i 2 år. Bemærk venligst at levetiden forlænges efter hvert besøg. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Læs mere i afsnittet "Sletning af cookies". 

HVAD BRUGES COOKIES TIL PÅ VORES WEBSITE?

For at fastlægge, hvem der besøger vores website, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Vi registrerer automatisk navnet på din internetudbyder, det website du kommer fra, de sider du besøger hos os samt længden og datoen for dit besøg. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Vi bruger også cookies til at levere målrettede online annoncer. Det samme gør sig gældende i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer. 

Vi gør brug af Google Analytics, Google AdWords, Hotjar og Oracle-Eloqua. Google Analytics og Hotjar bruger cookies i bestræbelserne på at udarbejde rapporter om brugernes adfærd på vores hjemmeside. Det er vigtigt at bemærke, at både Google Analytics, Hotjar og Google AdWords cookies ikke indsamler personlige data om Vismas brugere. Vi bruger Oracle-Eloqua til at indsamle oplysninger om den enkelte besøgendes adfærd på websitet med henblik på at målrette markedsføring.

Vi bruger også Enecto Analytics og Wow Analytics som leadgenereringsværktøj. Disse bruges til at tracke, hvilke sider erhvervsbrugere besøger i løbet af en session. Denne cookie bruges ikke til at identificere privatpersoner.

Derudover benytter vi Webtrends for at sætte interne mål for vores hjemmeside, Webtrends samler data ind om brugernes adfærd i stil med Google Analytics. Det er igen værd at bemærke, at ingen personlige data bliver indsamlet.

 

SÅDAN AFVISER ELLER SLETTER DU DINE COOKIES

AFVISNING AF COOKIES

Når du besøger Vismas website modtager du automatisk én eller flere cookies. Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager. 

SLETNING AF COOKIES

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende nemt slettes. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne CTRL + SHIFT + DELETE

Virker genvejstasterne ikke, og/ eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Du kan læse mere om cookies i Cookie Bekendtgørelsen

 

PERSONDATAPOLITIK

PERSONHENFØRBARE OPLYSNINGER

Vi er meget opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.  

Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og i vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig, tilmelde dig et arrangement, købe en vare eller deltage i en undersøgelse m.v. Her indsamles navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt. 

BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensynstagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af synlig meddelelse på vores websites. 

 

KONTAKTOPLYSNINGER

Hvis du ønsker nærmere oplysninger kan henvendelser rettes til Visma Danmark, telefon 70 27 31 30, mail info@visma.dk.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Visma, skal du rette henvendelse på e-mail info@visma.dk eller på telefon 70 27 31 30. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.