Stolt sponsor for Team Visma | Lease a Bike


Vi er begejstrede for næste kapitel som førstenavnssponsor for verdens bedste cykelhold.

Vi holder hjulene i gang

Vi er stolte af at bygge videre på vores fælles succes de sidste fem år, nu som hovedsponsor for Team Visma | Lease a Bike fra 1. januar 2024. Holdet er blandt verdens bedste og har en imponerende liste over præstationer, herunder talrige cykelsejre og mesterskaber.

Visma og Team Visma | Lease a Bike er drevet af det samme mål: at vinde sammen, men også at inspirere andre til at præstere deres bedste. Vores sponsorat af Team Visma | Lease a Bike er en stor kilde til stolthed blandt vores medarbejdere. Det fremmer en aktiv livsstil, inspirerer en positiv indstilling, opmuntrer til teamwork og hjælper desuden med at opbygge Vismas brandkendskab og engagement på både nye og eksisterende markeder.

Vingegaard besøger Visma

Se videoen

Champions of Business Software

Ikke alle sejre sker på Champs-Élysées

Vi er stolte af at hjælpe verdens bedste cykelhold til toppen. Men vi gør meget mere end det. Visma laver software, der løser de kedelige rutineopgaver og hjælper mennesker og virksomheder med at spare tid, så de kan fokusere på alt det, der gør det sjovt at gå på arbejde eller at drive en forretning.

Vi søger altid flere talentfulde kolleger, som også begejstres af den forskel, vi kan skabe med ny teknologi.

Instagram

#VismaElskerVingegaard

Følg med på Instagram, når vi hepper på Jonas Vingegaard og resten af Visma | Lease a Bike under Tour de France

Følg os!

Drag