SaaS-løsninger,
der gør en forskel   

Vi udvikler og leverer software, der forenkler og automatiserer hverdagen for iværksættere, virksomheder og den offentlige sektor.

Visma er førende leverandør af forretningskritisk software og digitale løsninger og hjælper dagligt mere end en million brugere i Danmark

1+ mio.

Brugere

350k+

Kunder

180+

Virksomheder

42

Produkter

Software til danske virksomheder og den offentlige sektor

Visma optimerer virksomheder gennem software 

I mere end 25 år har vi leveret innovative, standardiserede SaaS-løsninger. Software, der er intuitivt for brugerne og gør det nemt at komme i gang.

Fokus på lokale markeder

Visma består af mange individuelle virksomheder, der alle er 100% fokuserede på de markeder, de opererer i. For det danske marked betyder det, at vi kontinuerligt udvikler vores software i overensstemmelse med nationale regler og reguleringer, så vores software altid er tilpasset lokale forhold.

Innovation som en del af hverdagen

At eksperimentere ligger dybt i vores DNA og er med i alle vores processer og nytænkning falder os naturligt og er en vigtig del af vores kultur. Det er vores innovative idéer, der i sidste ende skaber bedre produkter og oplevelser for vores kunder. 

Software, der dækker
alle behov

Økonomistyring

Uanset din størrelse eller branche dækker vores løsninger alt fra fakturering og økonomisk rapportering til indkøb og styring af likviditet.

Lønprogrammer
og HR-systemer

Vismas lønprogrammer og HR-systemer hjælper mere end en million medarbejdere i Danmark. Fra mindre og mellemstore virksomheder til store internationale organisationer.

Automatisering og økosystemer 

Vi dækker de mest komplekse forretningsbehov med vertikale løsninger og fleksible, åbne API'er. Forbind nemt din software og skab den løsning, der støtter din forretning bedst.

Digitale løsninger til det offentlige 

Vi leverer standardiseret software, der gør det muligt at servicere offentligheden mere effektivt og sikrer bedre processer og informerede beslutninger.

eBook 

Vi udvikler produkter, som virksomheder og udviklere elsker

Som Europas største netværk af SaaS-virksomheder ved vi hvilke faktorer, der er afgørende, når ny software udvikles.

Drag