Automatisering

Vores software
er skabt til at automatisere 

Hos Visma fokuserer vi på at gøre hverdagen lettere for iværksættere og virksomheder. Og her spiller automatisering en afgørende rolle.

Frigiv tid til udvikling af din forretning og skab det bedste fundament for fremtiden 

Begrebet automatisering bliver brugt flittigt i forhold til Software-as-a-Service-løsninger.

Det handler kort sagt om at forbinde forskellige typer software og derved opnå store fordele som overblik over forretningen, reducere manuelle tasteopgaver samt fejl og herved reducere de administrative omkostninger.

Al den tid, der frigives ved automatisering, kan du så bruge på at udvikle din forretning og sikre det bedst mulige udgangspunkt for en succesfuld fremtid.

Automatisering

Datastrømme og API’er 

En forudsætning for automatisering er muligheden for at håndtere datastrømme fra forskellig software, og her fungerer API'er som broer og tillader udveksling af data.

Det er denne dataintegration, der lader software tale sammen og opdatere dine systemer, så du kan spare mange timer på eksempelvis tastearbejdet. Simpelthen fordi data automatisk bliver registreret fra en software til en anden.

Elektronisk fakturering

Send dine egne fakturaer og modtag fakturaer elektronisk fra dine leverandører – og håndter det hele i dit regnskabsprogram.

Slut med manuel indtastning af fakturaoplysninger

Med elektronisk fakturering slipper du for manuel indtastning af fakturaoplysninger, da fakturaer aflæses og genereres automatisk.

Reducer dine omkostninger

Dine omkostninger reduceres, når alt foregår elektronisk, og du ikke har udgifter til fysiske dokumenter og håndtering samt opbevaring.

Færre fejl og store tidsbesparelser

Tiden du bruger på fakturering reduceres til et minimum, og samtidig minimerer du menneskelige tastefejl. Herudover har du alt opbevaret elektronisk.

Integration med banken 

Automatisering handler også om at lade data flyde fra banken til dit regnskabprogram. Vores regnskabsløsninger Dinero og e-conomic kan nemt integreres
med din bank og herved opnår du flere fordele.

Automatisering af bogføringen

Integrationen mellem regnskabsprogrammet og banken muliggør automatisk overførsel af transaktionsdata fra din bankkonto til dit regnskabsprogram. Transaktioner importeres automatisk og matches med indtægter og udgifter i regnskabet.

Kontrol og sporbarhed

Spor og match hurtigt og nemt transaktioner mellem dine bankkonti og dit regnskabsprogram, og check om alle indtægter og udgifter er bogført korrekt, eller om der er uoverensstemmelser, du skal tage dig af.

Nem og hurtig bogføring

Reducerer den tid, du normalt bruger på manuel bogføring og afstemning af banktransaktioner. Det er slut med at downloade bankudtog eller importere dem manuelt i regnskabsprogrammet. Det hele foregår automatisk.

Få betaling for dit
arbejde hurtigere 

Et sundt cashflow er afgørende for enhver virksomheds succes og bæredygtighed. Uden et positivt cashflow, kan mange virksomheder have svært ved at starte ny forretning op. Derfor udvikler vi hele tiden nye funktioner, der kan hjælpe dig med at drive dine penge hurtigt og sikkert ind. 

Cashflow overblik

Dit regnskabsprogram giver dig fuld oversigt over likviditet og pengestrømme i real-tid. Reager i tide, hvis noget afviger fra normalen.

Automatisk debitorstyring

Brug automatiseringsteknologi til at administrere og overvåge betalingerne fra dine kunder, og lad din software tage over, hvis betalinger udebliver.

Abonnementsservice

Automatiserer din abonnementsstyring og betalingsregistrering, og integrer processerne med dit regnskabs- eller ERP-system.

SaaS-løsninger der automatiserer din forretning

Automatisering og regnskab

Vores regnskabsprogrammer gør det nemt for selvstændige og mindre virkosmheder at automatisere 

Drag