Europas største SaaS-netværk

Om Visma

Vores fornemmeste opgave er at optimere og forenkle hverdagen for vores kunder. Og i mere end 25 år har vi udviklet software, som automatiserer komplekse, manuelle forretningsprocesser og frigiver tid.
Hvem vi er

Sammen om software
– drevet af mennesker

Visma består af tæt på 200 virksomheder globalt og 26 virksomheder her i Danmark. Fælles for os alle er vores stærke iværksætterånd, vores ansvarlige og inkluderende kultur og den store grad af autonomi, som vi alle har i vores arbejde.

Vi vækster hurtigt – både organisk og gennem opkøb af nye, spændende softwareselskaber. Den frihed vi som medarbejdere har, gives videre til de virksomheder, som bliver en del af Visma.

En af grundene til, vi har så positive oplevelser med at udvide Visma–familien med nye virksomheder er, at alle selskaber får lov at lede deres virksomheder præcis, som de ønsker, da virksomhederne er dem, der ved, hvordan deres forretning og software udvikles bedst muligt.

Vores mission

Vi styrker mennesker ved at simplificere og automatisere komplekse processer

Vores vision

Vi former fremtidens samfund gennem teknologi

 Bliv en del af Visma

Vi opkøber de bedste virksomheder

Vidste du, at Visma de sidste ti år har opkøbt mere end 300 selskaber? Det hele begyndte tilbage i 1996 i Oslo med 300 ansatte - og i dag er vi en af Europas førende softwarevirksomheder. Vi køber cirka et nyt selskab om ugen på globalt plan. Vi vil gå så langt som at påstå, at vi er nogle af de bedste, når det kommer til at integrere de nye selskaber i Visma.

Vi er altid på udkig efter succesrige virksomheder, som har lyst til at skalere deres forretninger sammen med os.

Visma Danmark i tal

26

Virksomheder

1.300

Medarbejdere

350k+

Kunder

42

Produkter

"Visma gør virksomheder og organisationer i stand til at vokse og trives. Vi fortsætter med at vækste i vores eksisterende og nye markeder for at imødekomme den fortsat voksende efterspørgsel på fleksibilitet, effektivitet og sikre løsninger inden for SaaS software."

Merete Hverven, CEO i Visma

Læs mere om vores ledelse, bestyrelse og ejere på visma.com

Historien om Visma og vores +250 lokationer

Hvor stammer navnet Visma egentlig fra? Det kan du læse mere om på Visma.com. Her kan du også dykke ned i vores mange lokationer på tværs af Europa og Latinamerika.

Bæredygtighed er vigtigt for os

Vores medarbejdere spiller en afgørende rolle i vores strategi