Din fremtid starter i Visma

Som en af Europas største softwareselskaber vil du blive en del af en succesfuld virksomhed i vækst, hvor du vil udvikle dig sammen med forretningen og få unikke muligheder for at forfølge lige netop den karrierevej, du ønsker. Som en del af Visma får du også adgang til mere end 200 forskellige virksomheder på tværs af Norden og Europa, der alle har noget forskelligt at byde på. Ens for os alle er, at vi elsker teknologi, og at vi bruger det som midlet til at forenkle processer og skabe vækst og velfærd i det samfund, vi alle er en del af.

 

Se alle vores ledige stillinger

Vores programmer

Vi søger altid dygtige unge talenter og har flere programmer målrettet nyuddannede:


64_earth.png
Management Graduate

Få en solid start på din nordiske lederkarriere lige efter studiet. Løs reelle udfordringer i et spændende og dynamisk miljø.

Læs mere her

64_destination1.svg
Summer Internship

Få en forsmag på livet som Management Graduate eller Tech Trainee i Visma-koncernen med et lønnet sommerjob.

Læs mere her

3 fordele for dig som ung i Visma

 

Internationale muligheder i andre Visma-selskaber
Mulighed for mentor- og talentprogrammer
Fitnessrum, fredagsbarer, fester og faglige arrangementer

 

 Ansøgningsprocessen

Ansøgningsprocessen hos os kan variere, alt efter hvilket Visma-selskab, som du søger job hos. Vi vil som udgangspunkt altid gerne se dit CV og dine karakterer samt eventuelt en motiverende ansøgning, der fortæller mere om dig og din motivation for en karriere hos Visma. Ofte vil tests og eventuelt en case også indgå som en del af rekrutteringsprocessen.


Lidt mere om os

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services, der skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Vi forenkler menneskers arbejdsliv ved at automatisere og forenkle processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser. Tilsammen er vi 14.000 medarbejdere dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag for vores 1.135.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latin-Amerika.

Læs mere om (arbejds)livet i Visma

Default

Knæk koden og bliv belønnet med øl

Visma House dannede endnu engang rammerne for et sjovt og lærerigt Will Code for Beer-event for Vismas medarbejdere på tværs af selskaber og landegrænser.

På jagt efter Vingegaards autografer

Medarbejderne i Vismas selskaber i Danmark kunne i ugerne omkring påske gå på jagt efter signerede autografkort af Jonas Vingegaard, der gemte sig rundt omkring på kontorerne.

e-waste Visma

Visma indsamler medarbejdernes e-waste

Den 18. marts er det World Recycling Day og i den forbindelse opfordres alle Visma-medarbejdere i Visma House til at gå i gemmerne derhjemme og aflevere deres elektroniske affald også kaldet e-waste på kontoret.

Følg os!