Din fremtid starter i Visma

Som en af Europas største softwareselskaber vil du blive en del af en succesfuld virksomhed i vækst, hvor du vil udvikle dig sammen med forretningen og få unikke muligheder for at forfølge lige netop den karrierevej, du ønsker. Som en del af Visma får du også adgang til mere end 200 forskellige virksomheder på tværs af Norden og Europa, der alle har noget forskelligt at byde på. Ens for os alle er, at vi elsker teknologi, og at vi bruger det som midlet til at forenkle processer og skabe vækst og velfærd i det samfund, vi alle er en del af.

 

Se alle vores ledige stillinger

Vores programmer

Vi søger altid dygtige unge talenter og har flere programmer målrettet nyuddannede:


64_earth.png
Management Graduate

Få en solid start på din nordiske lederkarriere lige efter studiet. Løs reelle udfordringer i et spændende og dynamisk miljø.

Læs mere her

64_release1.svg
IT-graduate      

Kickstart din karriere som it-konsulent direkte efter dit studie. Vi støtter dig, mens du får værdifuld erfaring på dit CV fra første dag.

Læs mere her

64_energy1.svg
Tech Talent program

Vil du have fleksibilitet til at innovere og udfordre nuværende it-løsninger? Så er Vismas Tech Talent-program den perfekte start på din karriere hos Europas førende Softwareleverandør.

Læs mere her

64_destination1.svg
Summer Internship

Få en forsmag på livet som Management Graduate i Visma-koncernen med et sommerjob som projektleder.

Læs mere her

3 fordele for dig som ung i Visma

 

Internationale muligheder i andre Visma-selskaber
Mulighed for mentor- og talentprogrammer
Fitnessrum, fredagsbarer, fester og faglige arrangementer

 

 Ansøgningsprocessen

Ansøgningsprocessen hos os kan variere, alt efter hvilket Visma-selskab, som du søger job hos. Vi vil som udgangspunkt altid gerne se dit CV og dine karakterer samt eventuelt en motiverende ansøgning, der fortæller mere om dig og din motivation for en karriere hos Visma. Ofte vil tests og eventuelt en case også indgå som en del af rekrutteringsprocessen.


Lidt mere om os

Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services, der skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Vi forenkler menneskers arbejdsliv ved at automatisere og forenkle processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser. Tilsammen er vi 14.000 medarbejdere dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag for vores 1.135.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latin-Amerika.

Læs mere om (arbejds)livet i Visma

Sådan hjælper Visma cykelsportens skjulte helte

Professionel cykling udvikler sig med lynets hast. I et kaotisk cykelløb er det mekanikeren, der er ankeret, som sørger for, at rytterne kan præstere deres ypperste. Som hovedsponsor for Team Jumbo-Visma hvordan kan Visma bruge sin ekspertise for at sikre, at teamet har de mest talentfulde mekanikere med på holdet? Visma har været stolt hovedsponsor […]

Diversitet skaber en dynamisk arbejdsplads

Kvinder i it skaber diversitet, vækst, bedre samarbejde og et dynamisk arbejdsmiljø. Selvom vi langt fra er i mål med fuld diversitet i it-branchen, så arbejder vi på det, og det er første skridt på vejen. I Visma Consulting er diversitet og inklusion højt på dagsordenen, og vi er godt i gang med at tiltrække […]

Mød Sebastian, der fortæller om at være grøn i faget og udvikle sine kompetencer

Sebastian Veile er en del af vores 2020 graduate hold. Han sidder til dagligt hos kunden, SKAT i Udvikling og Forenklinsstyrelsen. Her arbejder han på et projekt, der omhandler vurdering af ejendomme.  Sebastian har en bachelor i multimediedesign og en kandidat i Software Development fra ITU. Han valgte at skifte retning undervejs i sit studie, […]

Følg os!