Gå til hovedsiden

Mød vores kollega Thea Rønn

Den 4. oktober holder Naturvidenskabernes Hus Science Day i hele landet – og vi er naturligvis med! Vi inviterer 100 folkeskoleelever ind til vores kontorer i både Carlsberg Byen og Aarhus, hvor de kan prøve kræfter med programmering og kodning og møde rollemodeller fra de forskellige Visma-selskaber.

I 2023 tog fire kloge hoveder skridtet fra at arbejde med AI i et team til at blive sin egen virksomhed i Visma – de blev til Visma Resolve. De specialiserer sig inden for udvikling af kunstig intelligens og machine learning, som kan gavne arbejdet for resten af Visma. I Resolve sidder bl.a. Thea, som har læst matematisk modellering og computation på DTU.

“Efter studiet startede jeg i Visma, så man må sige, at det er en ret traditionel og direkte vej. Jeg har altid været glad for matematik, men havde ingen anelse om, at jeg ville ende med at sidde og kode, dengang jeg gik i folkeskole eller på gymnasiet. Visma Resolve tiltrak mig specielt, da jeg kan arbejde med en blanding af optimering og kunstig intelligens,” fortæller hun. 

Thea arbejder lige nu på et projekt, der skal optimere lagerstyring for retailers;

“Det er fedt at lave løsninger til kunder, hvor man konstant skal stille sig kritisk til, hvad der faktisk er muligt med den data og det setup, vi har til rådighed, og prioritere, hvad der er vigtigst at få løst først.”

Når Thea skal pege på, hvad der motiverer hende i sit arbejde, kommer svaret prompte: “det er super motiverende at se at der er brug for vores produkter. I starten af min ansættelse var jeg med til en del user interviews, hvor vi talte med mennesker, der arbejder med lagerstyring. Her blev jeg virkelig klar over, hvor meget tid, der bliver brugt på de processer, som vi arbejder på at automatisere og gøre smarte,” fortæller hun og fortsætter;

“Det giver derfor kæmpe arbejdsglæde, når disse mennesker bliver introduceret til vores løsninger og fortæller at de finder dem brugbare, og at det vil kunne lette dele af deres daglige arbejde.”

Selvom Thea kun har været færdiguddannet i et halvt år, har hun allerede gjort sig nogle erfaringer, hun gerne vil give videre til de, der skal til at vælge vej i livet; “Prøv nogle forskellige faglige områder af og find ud af, hvad du synes er sjovt at lave, for det kommer til at være det, som du er bedst til. Der er ingen grund til at lægge en masse kræfter i at blive rigtig god til noget, hvis du inderst inde ikke synes, det er specielt interessant,” afslutter hun.

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.