M&A

Den ungarske franchisekæde COOP vælger Visma Retail som leverandør af detail-IT

COOP Hungary, kædens moderselskab, har valgt Visma Retail som vinderforslaget i et udbud om en ny detail IT-løsning til den ungarske COOP-franchisegruppe. Den ungarske COOP-franchise agter at opgradere sit detail IT-system med Visma Retails IT-løsninger; en beslutning, de betragter som en direkte investering også for at forbedre indkøbsoplevelsen.

COOP Hungary, kædens moderselskab, har valgt Visma Retail som vinderforslaget i et udbud om en ny detail IT-løsning til den ungarske COOP-franchisegruppe. Den ungarske COOP-franchise agter at opgradere sit detail IT-system med Visma Retails IT-løsninger; en beslutning, de betragter som en direkte investering også for at forbedre indkøbsoplevelsen

COOP, den førende fødevareforhandler i Ungarn, har valgt Visma Retails IT-løsninger for at opnå sine vigtigste forretningsmål. Med denne investering beviser COOP endnu en gang, at den ikke alene er en værdiledet organisation, der lægger vægt på tradition, men at den også er en markedsspiller, der kontinuerligt arbejder på at forny sig selv med henblik på bedre at imødekomme kundernes behov.

  • Vi ønsker at yde en god service til vores kunder med et sortiment, der nøje afspejler vores kunders behov og på samme tid sørge for, at de bedste IT-værktøjer er tilgængelige for alle vore kolleger. Vi var på udkig efter et egnet, førende softwaresystem for at fremme COOP-franchisens forretningsmål, og valget faldt på Visma Retails IT-løsninger. Vi forventer, at disse nye teknologiske muligheder vil give os mulighed for yderligere at optimere vores kommercielle processer, såvel som at det gør det muligt for vores franchise-partnere at drive virksomhed mere effektivt, hvorved vi kan tilbyde store fordele til vores kunder samt i høj grad forbedre vores loyalitetsprogram. Dette gør det muligt for COOP-detailkæden at fastholde og øge sin markedsandel, siger Géza Tóth, administrerende direktør for CO-OP Ungarn Plc.

Innovative løsninger
I samarbejde med en lokal IT-systemudbyder, Szintezis Plc, skal Visma Retail levere back office, point-of-sale samt kundeloyalitetsystemet. Visma Retail Suite, Visma Retail POS og loyalitetssoftwaren Relevate forventes at være oppe og køre i alle COOP-butikker fra 3. kvartal af 2017.

  • Moderne detailhandel handler om at levere en problemfri kundeoplevelse ved at engagere de handlekraftige forbrugere - før, under og efter et køb. Mobile indkøbsløsninger, der hjælper både detailhandlere og forbrugere, er afgørende i denne digitale tidsalder i detailhandlen, siger Peter Fischer, divisionsdirektør i Visma Retail.
  • Med vores styrke i Norden og vores investeringer i forskning og udvikling er vores software foran i forhold til mange andre markeder. Vi er nu meget stolte over at have vundet tillid til at levere vores innovative løsninger ligeledes uden for Norden, siger Steven Arnquist, VP internationalt salg i Visma Retail.

COOP-supermarkedkæden, som for nylig fejrede sit 20 års jubilæum, har udviklet sig til at være Ungarns førende fødevareforhandler. Den eksisterer på franchisebasis i hele landet med 2800 butikker i mere end 1650 bebyggelser. Med mere end 32000 medarbejdere er det én af Ungarns største arbejdsgivere i mindre byer. Mere end 1,5 millioner kunder vælger dagligt COOP til indkøb af friske råvarer, tørre fødevarer og husholdningskemikalier. COOP Club-loyalitetsprogrammet har 1 million medlemmer.

Visma Retail hjælper detailhandlen til at have succes med at tiltrække kunder til deres marked, øge salg gennem en forbedret indkøbsoplevelse og skabe loyale kunder. Dette sker gennem smart brug af teknologi, der understøtter alle nødvendige processer på alle niveauer. Vi tilbyder komplette front og back office-løsninger med en lang række tjenesteydelser. Dette omfatter for eksempel: Point of sale-applikationer, back office-løsninger og centralsystemer til butiksdrift og ligeledes tjenester såsom projektledelse, rådgivning, implementering, support og IT-drift. Med mere end 30 års bred brancheerfaring og grundig teknologisk viden har vi udviklet løsninger, der er skræddersyet til segmenter såsom dagligvarehandel, farmaci og specialiseret handel.

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87

Drag