Organisation

Divisionsdirektør i Visma Custom Solutions Carsten Boje Møller runder et skarpt hjørne

Divisionsdirektør i Visma Custom Solutions Carsten Boje Møller runder et skarpt hjørne og fylder 60 år lørdag den 12. marts 2022.

Lørdag den 12. marts 2022 fylder divisionsdirektør i Visma Custom Solutions divisionen Carsten Bøje Møller 60 år.

Lørdag den 12. marts runder Carsten Bøje Møller 60 år, men alder er kun tal og ikke en begrænsning for Carsten Bøje Møller, der er og gennem snart 20 år har været et stort aktiv i Visma koncernen og gladeligt deltager og ofte også går forrest i diverse faglige og sociale arrangementer. 

Det var tilbage i 2010, at Carsten Bøje Møller solgte virksomheden Sirius IT til Visma koncernen - den del, der efterfølgende er blev til konsulentforretningen Visma Consulting. Carsten Bøje Møller fulgte selv med som chef for Visma Consulting Danmark og blev i 2012 ansvarlig for divisionen Custom Solutions, der dækker over en række konsulenthuse. og har siden spillet en stor rolle som eneste dansker i Vismas koncernledelse og især i Custom Solutions divisionen, der er en ud af tre divisioner i den norske virksomhed.

Carsten Bøje Møller indtager stadig positionen som divisionsdirektør i Custom Solutions på Group-niveau med et stærkt strategisk fokus på europæisk ekspansion, og overlod i januar 2019 roret i danske Visma Consulting og samt Custom Solutions divisionen i Danmark til Lars Berthelsen.

Dagen fejres i selskab med familien og de nærmeste venner.
Om Custom Solutions divisionen

Custom Solution-divisionen dækker i Danmark over virksomhederne Visma Consulting, Co3, Kapacity, Visma Local Government, Mind4iT, TIMEmSYSTEM, IT Minds, Plandisc, MIND4iT, Smartpage, Sofus Døgndata og Two-Many. Divisionen har i Danmark over 750 ansatte, mere end 1.000 kunder og omsatte i 2020 for ca. DKK 700 millioner .

For yderligere information

Randi M. Rimdal, Head of Marketing and Communication, Visma Consulting. Tlf. +45 53 61 63 36

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87

Drag