Organisation

Stærkt årsresultat sikrer grobund for yderligere investeringer

Med en vækst på bundlinjen på hele 33% og en omsætningsfremgang på 11 mio. kr. fremlægger en af landets førende HRM-softwareleverandører, Visma Enterprise A/S, igen et flot årsresultat. Den markante vækstfremgang på bundlinjen er resultatet af en effektivisering af softwarevirksomhedens samlede HRM-værditilbud til danske enterprisevirksomheder samt et øget behov i markedet.

Med en vækst på bundlinjen på hele 33% og en omsætningsfremgang på 11 mio. kr. fremlægger en af landets førende HRM-softwareleverandører, Visma Enterprise A/S, igen et flot årsresultat. Den markante vækstfremgang på bundlinjen er resultatet af en effektivisering af softwarevirksomhedens samlede HRM-værditilbud til danske enterprisevirksomheder samt et øget behov i markedet.

Visma Enterprise har netop færdiggjort selskabets årsregnskab, som endnu engang viser positiv vækst på både top og bund. Administrerende direktør Monika Juul Henriksen er godt tilfreds med årets resultater i et år, der, som hun selv beskriver, har været præget af store omstillinger og derfor har krævet en ekstra indsats fra medarbejderne.

Jeg er rigtig stolt over, at vi i et år, hvor uforudsigelighed stadig var en stor usikkerhedsfaktor, er lykkedes med vores strategi om at videreudvikle vores HRM-suite til vores kunder. Vi oplever et stort behov efter én samlet løsning, som gør op med gamle lønsystemer og HR-data, der ligger spredt i flere forskellige systemer på tværs af virksomheden. Med tiden er der opbygget rigtig mange komplekse systemer, som ikke snakker sammen og derfor kræver alt for meget administration og manuel håndtering i rigtig mange HR-og lønafdelinger”, udtaler Monika Juul Henriksen fra Visma Enterprise.

Visma Enterprise leverer software inden for HR og løn til mere end 1500 danske virksomheder, primært mellemstore og store virksomheder. Forretningsstrategien er baseret på cloud, som virksomhedens “My Visma” suite tager udgangspunkt i. I ”My Visma” inviteres både specialister, ledere og medarbejdere ind i et fælles univers, hvor de har adgang til relevante medarbejderdata i realtid, og hvor de nemt og hurtigt kan betjene sig selv.

Det er primært efterspørgslen efter Visma Enterprises samlede HRM-suite ”My Visma”, som er årsagen til softwarevirksomhedens flotte omsætningsvækst i 2021. En vækst som forventes at fortsætte i 2022, og som fortsat kræver fuld fokus på konsolidering af virksomhedens platforme. Den administrerende direktør forventer derfor også, at virksomheden kommer til at investere endnu mere massivt i både tech og medarbejdere.

Vores nuværende position i markedet sammenholdt med et økonomisk stærkt fundament betyder, at vi kigger ind i et år, hvor vi kommer til at investere endnu mere i at forbedre vores løsninger til gavn for vores kunder. Det skal dels ske gennem opkøb, udvikling og optimering af egne løsninger. Det betyder samtidig, at vi får brug for endnu flere kompetencer, og vi forventer en medarbejdertilvækst på op til 10% sammenlignet med 2021. Alene i årets første måneder har vi ansat 13 nye medarbejdere”, udtaler Monika Juul Henriksen og tilføjer: ”Med situationen på et glohedt arbejdsmarked, hvor manglen på arbejdskraft stiger måned for måned, har rekruttering og fastholdelse længe haft højeste prioritet i hele virksomheden”.

Visma Enterprise er en del af Visma Danmark Holding A/S, som består af i alt 22 selskaber. Selskabernes samlede skattebidrag placerede i 2021, for anden gang i streg, Visma Danmark Holding A/S på Skattestyrelsens åbne skatteliste over de 100 største selskabsskatteydere i Danmark.

For yderligere information kontakt venligst Head of Marketing & Communication hos Visma Enterprise A/S, Rikke Bundgaard på 4282 2663.

Vedhæftet: Udtræk fra årsrapport 2021.

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87