Organisation

Vækst i Visma baner vej for ny direktør

Erfaren IT-profil overtager stillingen som adm. direktør i Visma Consulting efter Carsten Boje Møller, der intensiverer sit arbejde på gruppeniveau som divisionsdirektør i Visma-koncernen med fokus på europæisk ekspansion.

Erfaren IT-profil overtager stillingen som adm. direktør i Visma Consulting efter Carsten Boje Møller, der intensiverer sit arbejde på gruppeniveau som divisionsdirektør i Visma-koncernen med fokus på europæisk ekspansion.

Tirsdag d. 8. august tiltrådte Torben Ryttersgaard stillingen som dansk direktør i Visma Consulting efter Carsten Boje Møller, der er divisionsdirektør for Custom Solutions i Visma-koncernen; en division, der på bare fem år, har øget omsætningen fra ca. NOK500mio. til mere end NOK1.300mio.

»Torben Ryttersgaard er en stærk profil med en solid teknisk baggrund, en skarp kommerciel forståelse og med ualmindeligt flotte vækstresultater i bagagen. Torben skal foruden at lede den danske afdeling af Visma Consulting også have helhedsansvaret for Custom Solutions herhjemme«, fortæller Carsten Boje Møller, der i 2011 blev direktør for Visma Consulting i Danmark og året efter i tillæg blev udnævnt som divisionsdirektør for Custom Solutions på gruppeniveau.

Oplagt vækstpotentiale

Torben Ryttersgaard, der tidligere har haft ledelsesposter hos både IBM og Ementor, er hentet fra en stilling som Vice President i det 600 mand store IT-konsulenthus CGI Denmark, hvor han senest havde ansvar for CGIs Commercial Sector Division med 230 medarbejdere, der, som navnet antyder, udelukkende servicerer den private sektor.

»Visma er en fantastisk spændende virksomhed i rivende udvikling, og jeg håber selvsagt at kunne være med til fortsat at sikre vækst på det offentlige marked, hvor vi har en stærk position. Dernæst ser jeg et oplagt vækstpotentiale i at styrke vores position på det private marked, som jeg gennem de seneste år har beskæftiget mig med«, fortæller den nye direktør.

Visma ekspanderer kraftigt

Hos Nordens største IT-virksomhed, Visma, har man et ambitiøst vækstmål på 15% årligt, og man har da også over de seneste år oplevet en flot vækst. Alene Custom Solutions-divisionen er vokset fra tre selskaber i tre lande i 2012 til i dag at tælle 12 selskaber i fem lande - senest med opkøbet af danske MIND4iT i fjor, ligesom man i år har opkøbt svenske Optivasys AB og finske Infrastone Oy, hvilket ansættelsen af Torben Ryttersgaard ifølge divisionsdirektøren er en naturlig konsekvens af.

»Custom Solutions-divisionen har udviklet sig hastigt over de seneste fem år, og vi har i sinde at fortsætte med at vokse i både Norden og de øvrige europæiske lande, hvor Visma ekspanderer. Med Torben bag roret i Danmark, kan jeg lægge større fokus på det strategiske divisionsarbejde på tværs af landene, samtidigt med at der fra Torbens side fokuseres 110% på den danske forretning og den daglige ledelse heraf«, afslutter Carsten Boje Møller.

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87