Organisation

Visma afslutter frasalg af it-konsulentforretningen med fokus på digital transformation

Den 16. juni 2022 annoncerede Visma frasalget af it-konsulentforretningen med fokus på digital transformation, som tidligere var en del af Visma Custom Solutions, til CVC Capital Partners Fund VIII. Transaktionen er nu afsluttet. For Visma betyder transaktionen en rendyrkning af kerneforretningen inden for forretningskritisk cloud-baseret software til private og offentlige kunder i Europa.

Den 16. juni 2022 annoncerede Visma frasalget af it-konsulentforretningen med fokus på digital transformation, som tidligere var en del af Visma Custom Solutions, til CVC Capital Partners Fund VIII. Transaktionen er nu afsluttet.

I en pressemeddelelse denne morgen har det nye selskab lanceret sit nye selvstændige brand “twoday”, som beskæftiger mere end 2.200 højtspecialiserede medarbejdere på 30 kontorer i Norden og Litauen og har mere end 8.000 kunder i den private og offentlige sektor.

En central begrundelse for transaktionen er, at både Visma og twoday kan opnå endnu stærkere vækst som to separate selskaber. Med sit fokus på skræddersyet og tilpasset softwareudvikling adskiller twodays it-konsulentforretningsmodel sig fra resten af Visma-koncernen, som er centreret omkring SaaS (Software-as-a-Service) og standardiserede løsninger.

For Visma betyder transaktionen en rendyrkning af kerneforretningen inden for forretningskritisk cloud-baseret software til private og offentlige kunder i Europa.

“Jeg er glad for, at vi nu har afsluttet transaktionen, og jeg vil gerne ønske vores tidligere kolleger god vind, når de nu begiver sig ud på en ny rejse under CVC-ejerskab og med et nyt og spændende brand. For Visma medfører dette et endnu skarpere fokus på vores kerneforretning cloud software fremadrettet samt yderligere midler til at forfølge vores ambitiøse vækststrategi,” siger Merete Hverven, administrerende direktør i Visma.

I Danmark er det de nu tidligere Visma-selskaber Kapacity, Co3, IT Minds, MIND4iT, Two-Many, Tabular Editor og Visma Consulting, der er blandt de frasolgte selskaber i Visma Custom Solutions-divisionen. Selskaberne er blandt de i alt 22 selskaber, som fremover udgør den nye nordiske it-koncern twoday.

Visma i Danmark favner fortsat selskaberne Visma Enterprise, Visma Dinero, Visma e-conomic, Visma DataLøn og ProLøn, Visma Acubiz, Visma Logbuy, Visma Rating, Intempus, Visma Creditro, MySupply, Temponizer, Rackbeat, Visma FirstAgenda, Visma timemsystem, Visma IMS, Sofus Døgndata og Visma Plandisc.

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87

Drag