Organisation

Visma Consulting A/S valgt som SKI-leverandør på 02.15 rammeaftalen

Statens og Kommunernes Indkøbs Service (SKI) har netop godkendt Visma Consulting som leverandør på SKI-rammeftalen 02.15 - ”Teknologiske it-kompetencer på timebasis”

Billedtekst: "En sådan rammeaftale gør det langt lettere for offentlige virksomheder at følge med digitaliseringen og dermed forblive konkurrencedygtige i et marked, der er under konstant forandring", udtaler Sales Manager i Visma Consulting A/S, Allan Lundgaard Hamilton.
Statens og Kommunernes Indkøbs Service (SKI) har netop godkendt Visma Consulting som leverandør på SKI-rammeftalen 02.15 - ”Teknologiske it-kompetencer på timebasis”

"En sådan rammeaftale gør det langt lettere for offentlige virksomheder at følge med digitaliseringen og dermed forblive konkurrencedygtige i et marked, der er under konstant forandring. Samtidig giver aftalen os som leverandør en blåstempling af, at vores pris og kvalitet hænger godt sammen", udtaler sales manager i Visma Consulting, Allan Lundgaard Hamilton.

Kortere og mere effektivt indkøb af it-konsulenter

Rammeaftalen 02.15 sikrer, at den offentlige sektor får markedets bedste timepriser på it-konsulenter og en større fleksibilitet i forhold til at indgå nye aftaler eller udvide en allerede eksisterende aftale. Indkøb af it-konsulentydelser bliver dermed både kortere og mere effektive, når man gør brug af rammeaftalen. Desuden undgår de offentlige virksomheder at bruge mange ressourcer på at konkurrenceudsætte en opgave.

"Effektivisering af forretningsprocesser er netop kernen i de ydelser, Visma Consulting leverer til kunderne, uanset om det er rådgivning, udvikling, integration, konfiguration eller vedligeholdelse. Derfor giver det ekstra god mening for os at være SKI-leverandør", udtaler Allan Lundgaard Hamilton.

Visma Consulting leverer i forvejen konsulenter og løsninger til den offentlige sektor og kan nu som SKI-leverandør på 02.15-rammeaftalen blandt andet tilbyde konsulenter, specialister og it-arkitektur inden for teknologiområderne Microsoft, Oracle og Open Source.

Om Visma Consulting A/S

Visma Consulting leverer it-konsulenter og it-løsninger til den offentlige sektor, liv & pension samt udvalgte brancher i den private sektor. Ydelserne spænder lige fra at hjælpe organisationer og virksomheder med at analysere deres behov over design af it-løsninger til udvikling, integration, vedligehold, support og forvaltning af systemer og applikationer.

Visma Consulting A/S indgår i Visma-koncernen, der beskæftiger flere end 5.000 medarbejdere fordelt over hele Norden. Visma Consulting har kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Litauen og beskæftiger 420 medarbejdere.

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87