Financials

Visma DataLøn og ProLøn vil styrke markedsposition gennem ny cloud-baseret platform

Visma DataLøn og ProLøn fremlægger regnskab for 2022. Visma DataLøn og ProLøn realiserede i 2022 en omsætning på 393 MDKK mod 380 MDKK i 2021. Væksten, 3,4% i forhold til sidste år, er bedre end forventet. Resultatet for 2022-regnskabet på 110 MDKK går en smule tilbage i forhold til sidste år - primært grundet udviklingsomkostninger i forbindelse med egen udvikling af en ny backend.

Bygger ovenpå fortiden med ny backend

Investeringen i en ny backend skal fremover bidrage til at fastholde Visma DataLøn og ProLøn som markedsledende inden for HR- og lønadministration.

Siden 1960'erne har virksomheden været eksperter i løn. Denne viden kombineret med en moderne backend, udført af danske udviklere, skal geare forretningen til fremtidig vækst.

“Et stort it-udviklingsprojekt er vores investering i en digital fremtid. På bunden går vi derfor en smule tilbage sammenlignet med 2021. Jeg er tilfreds med årets resultat, da vi har brugt penge på at investere i vores kunders gode brugeroplevelse og forretningens fortsatte position som markedsleder”, udtaler administrerende direktør, Karina Wellendorph. 

Vores succes beror på to faktorer 

DataLøn og ProLøns kunder anerkender i høj grad produkt og service og har i 2022 ratet virksomheden med en NPS-score på 72 (DataLøn) mod en score på 61 for 2021. Ligeledes rater kunderne virksomheden med fem stjerner på Trustpilot, og det forpligter til fortsat at kæmpe for kunderne og hverken tage Visma DataLøn og ProLøns kunder eller forretningens succes for givet. 

“Vi oplever, at kunderne kommer tilbage, fordi de finder frem til, at vi er markedsførende af en grund. Visma DataLøn og ProLøn har den højeste standard, hvad angår software og  rådgivning om løn og jura. De virksomheder, der har været ude at prøve andre løsninger, er altid velkommen tilbage, og vi står klar til at hjælpe dem igennem junglen af ny lovgivning”, fortæller administrerende direktør, Karina Wellendorph. 

Vores succes skyldes to faktorer: glade medarbejdere og glade kunder. Hos Visma DataLøn og ProLøn er der fokus på det hele menneske og ikke blot på arbejdstiden, og det skaber høj trivsel og kan mærkes på bundlinjen. Selvom virksomheden nu bor under samme tag med andre Visma-selskaber, værnes der om Visma DataLøns og ProLøns egen identitet og kultur. 

Et kig ind i fremtiden

Samfundet er præget af økonomisk usikkerhed, og det er derfor vigtigt at skabe et sikkert grundlag under medarbejdernes trivsel. Usikre tider kræver en anderledes ledelsesform, og den interne kommunikation fortsætter derfor med en høj transparens og ærlighed omkring forretningen. 

Trods historisk høj inflation og usikkerhed i markedet vil fokus fortsat være vores teknologiske udvikling af sikring af den høje produktkvalitet. Med dygtige og engagerede medarbejdere og positive markører omkring forbrugertillid og beskæftigelse i samfundet, ser Visma DataLøn og ProLøn lyst på fremtiden.

“Vi har dygtige og glade medarbejdere, der besidder et højt fagligt engagement. Det sætter et positivt præg på både vores produktudvikling samt vores relation til vores kunder. Vores medarbejders tilgang til deres arbejde er derfor med til at fastholde kunder og skabe et sundt fundament for vores forretning”, udtaler administrerende direktør, Karina Wellendorph.

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87

Drag