Organisation

Visma e-conomic forenkler abonnementer til kunderne

Fra 1. april 2022 ændrer Visma e-conomic i sammensætningen af sine abonnementer til kunderne. De hidtidige tillægsmoduler udgår med undtagelse af projekt- og lagerstyring, og kunderne får flere funktionaliteter. Det sker for at forenkle og automatisere SMV’ernes administrative processer, så de i stedet kan bruge tiden på kerneforretningen.

Visma e-conomic, der står bag Danmarks førende regnskabsprogram, ændrer fra den 1. april 2022 sine abonnementer til kunderne.

Tidligere har Visma e-conomic tilbudt deres kunder mere end 20 forskellige abonnementer, hvor de har kunnet tilvælge 11 forskellige tillægsmoduler. Dette ændres nu til blot fire forskellige abonnementer til enten virksomhedsejere eller revisorer/bogholdere. I de nye abonnementer er tillægsmodulerne lagt ind i pakkerne, så kunderne fra starten vælger, hvor digitale og automatiserede de vil være. Tillægsmodulerne udgår derfor helt med undtagelse af et lager- og projektstyringsmodul.

Ændringen sker på baggrund af en rundspørge blandt mere end 80.000 af Visma e-conomics kunder om deres ønsker til regnskabsprogrammet. Rundspørgen viste, at det skal være enklere at være kunde hos Visma e-conomic.

“De seneste år er der opstået nye muligheder for at digitalisere, automatisere og forenkle arbejdsgangene i regnskabet. Vi har derfor løbende tilføjet et væld af nye funktioner til e-conomic, men vi må også erkende, at det har øget kompleksiteten for kunderne. Vi har derfor spurgt mere end 80.000 kunder om, hvordan vi kan gøre det mere enkelt,” siger Lars Engbork, adm. direktør i Visma e-conomic. Han fortsætter:

“På den baggrund opdaterer vi nu abonnementerne i Visma e-conomic, så de nu understøtter regnskabsarbejdet digitalt, og det også fremover bliver så nemt som muligt at føre regnskab. På den måde kan vi frigøre mere tid til kerneforretningen hos kunderne. Samtidig understøtter ændringen de forventede krav i den nye bogføringslov om digital opbevaring af bilag, som alle kunder kan leve op til uden meromkostning. Yderligere bliver elektronisk fakturering gratis for alle kunder, som vil gøre samhandlen lettere for alle parter.”

Ændringen træder i kraft den 1. april 2022, og Visma e-conomic vil fra januar 2022 informere sine kunder om ændringen og sikre en så smidig overgang til de opdaterede pakker som muligt.

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87