Organisation

Visma Enterprise skifter Cloud-leverandør fra Nets til Amazon Web Services

Visma Enterprise, en af landets førende leverandører af HR- og lønløsninger til mellemstore og store danske virksomheder, har indgået aftale med AWS, Amazon Web Services. HR- og lønvirksomheden migrerer dermed sin Visma Løn løsning fra Nets til AWS, som er verdens største leverandør af Cloud infrastruktur. 

Med målet om at kunne tilbyde kunderne de bedste løsninger også i fremtiden, er man hos Visma Enterprise ikke i tvivl om, at AWS er den helt rigtige Cloud-partner. AWS har verdens største Cloud platform, men det er ikke udelukkende på grund af størrelsen, at Visma Enterprise har valgt AWS som ny hosting-partner. 

En afgørende faktor for HR- og lønvirksomheden, der hver måned behandler over en kvart million lønsedler, er derimod, at AWS har implementeret en state-of-the-art sikkerhed på deres løsninger. Aftalen omfatter AWS’ Nitro system, som er Amazons nyeste løsning baseret på virtuelle servere, hvor både sikkerhed og performance er i helt i top. 

”Det er længe siden, at vi i Visma Enterprise tog beslutning om at flytte vores on-premise løsninger i skyen, og siden da har vi løbende udvidet brugen af cloud til at omfatte flere af vores løsninger og processer. Vi optimerer og videreudvikler hele tiden vores HR- og lønsystemer og services, og derfor skal vi også sikre, at vores fundament kan håndtere de løsninger, vi udvikler. Med AWS’ infrastruktur, tror vi på, at vi har den bedst sikrede platform til at udvikle og skalere vores forretning til gavn for vores kunder,” udtaler administrerende direktør hos Visma Enterprise, Anders René Andersen.  

Amazon Web Services leverer allerede i dag Cloud-løsninger til en lang række danske virksomheder, herunder blandt andre Ørsted, Danske Bank, FLSmidth & Co, Velliv med flere. 

”I Visma Enterprise lever vi af at digitalisere administrative processer og opgaver, der vedrører løn og HR. Vi har konstant fokus på at tilbyde de bedste og mest effektive digitale løsninger, der gør hverdagen lettere for vores kunder. Med AWS som partner kan vi optimere og effektivisere nogle processer, blandt andet fordi vi får en mere fleksibel løsning, hvor vi nemmere kan skrue op og ned afhængig af vores kunders skiftende behov,” udtaler Anders René Andersen og tilføjer:

”Vi skal være de bedste i markedet til det, vi laver, og for at være det, skal vi samarbejde med de bedste leverandører til at understøtte vores løsninger. AWS bygger ikke alene på højeste sikkerhedscertificeringer, deres globale infrastruktur er også anerkendt for at være blandt markedets mest stabile og pålidelige. Derfor har vi valgt AWS.”

Den nye aftale med AWS omfatter udelukkende datacentre i EU. Visma Enterprises data hostes således primært på Amazons datacenter i Stockholm og sekundært i Frankfurt. Al back up bliver ligeledes hostet indenfor EU.

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87

Drag