Organisation

Visma hjælper Team Jumbo-Visma i jagten på ny topmekaniker

Visma har været stolt hovedsponsor for Team Jumbo-Visma siden 2019 og understøtter nu cykelholdet i gennemførelsen af en nytænkende rekrutteringskampagne, der skal få cykelsportens usynlige helte helt op på podiet.

Visma har været stolt hovedsponsor for Team Jumbo-Visma siden 2019 og understøtter nu cykelholdet i gennemførelsen af en nytænkende rekrutteringskampagne, der skal få cykelsportens usynlige helte helt op på podiet.

Visma understøtter Team Jumbo-Visma igennem teknologi, der løser komplekse udfordringer og optimerer performance. Hvad end det handler om regnskabsprocesser, digital kontraktunderskrivning, håndtering af leads og kontakter eller analyse af data, hjælper vi Team Jumbo-Visma til at præstere deres bedste gennem fremragende cloud software.

Nu bruger vi vores software og forretningsekspertise til aktivt at støtte Team Jumbo-Visma i deres søgen efter deres næste topmekaniker.


Jagten på Den Næste Topmekaniker


Programmet begynder med en optagelsesprøve for at skabe opmærksomhed omkring mekanikerrollen og for at tiltrække nye talenter til den professionelle cykelverden. Fra den 17. april kan alle ansøge om at deltage i Den Næste Topmekaniker-optagelsesprøverne.

Efter en første screeningrunde, hvor erfaring og CV vurderes, bliver fire ansøgere inviteret til Team Jumbo-Vismas hovedkvarter i Holland til den endelige udvælgelse, hvor ansøgerne vil blive stillet overfor en række spektakulære udfordringer. Cykelfans vil have mulighed for at følge det unikke talentshow online fordelt på tre afsnit. Optagelsesprøverne ender med, at en vinder underskriver en 1-årig kontrakt med Team Jumbo-Visma. Denne person vil få mulighed for at sætte sine mekanikerevner i spil ved at klargøre cykler til navne som Primož Roglič, Wout van Aert, Marianne Vos, Jonas Vingegaard, Tom Dumoulin, Sepp Kuss, Rohan Dennis og mange andre ryttere.

Anne-Grethe Thomle Karlsen, Director of Content & Sponsorship i Visma glæder sig over, at Visma går ind og understøtter Team Jumbo-Vismas fortsatte succes igennem sin kerneforretning: “som en betroet partner inden for cloud software-løsninger, kender vi til værdien af kritiske forretningsprocesser. Ligesom cykelholdets mekanikere udfylder vi en essentiel rolle uden for landevejene og ude af rampelyset. Vi er meget begejstrede for at få lov at hjælpe med at finde frem til holdets næste topmekaniker og skabe opmærksomhed og anerkendelse for den vigtige rolle, som mekanikerne udfylder hver dag.

Richard Plugge, General Manager for Team Jumbo-Visma, siger: “Omverdenen holder konstant øje med, hvordan vores ryttere præsterer, men hos Team Jumbo-Visma spiller hver eneste medarbejder en vigtig rolle for vores rytteres succes. Derfor er vi så glade for at få Vismas hjælp til at gennemføre denne her spændende rekrutteringskampagne og finde den næste topmekaniker til holdet. Vi værdsætter Vismas rolle og denne kampagne understreger vores fælles ambition om at vinde sammen.”

Mere information


Om the Next Top Mechanic:
For mere information og ansøgning: https://thenexttopmechanic.com

Om Visma
Visma er en af Europas førende leverandører af forretningskritisk software og services. Ved at automatisere og digitalisere processer for private og offentlige virksomheder og organisationer af alle størrelser forenkler vi menneskers arbejdsdag og skaber et mere effektivt og bæredygtigt samfund. Med 15.000 medarbejdere, 1.200.000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika og en omsætning på 2.081 millioner euro i 2021 er vi dedikeret til at gøre i morgen bedre end i dag. Besøg os på visma.dk.

Ved spørgsmål kontakt venligst:

Team Jumbo-Visma
Femke Meurs, Corporate Communications Manager i Team Jumbo-Visma
+31 613568146
[email protected]

Visma
Anne-Grethe Thomle Karlsen, Director of Content & Sponsorship i Visma
+ 47 920 920 70
[email protected]

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87

Drag