Organisation

Visma køber EasyCruit fra Lumesse og styrker sin position inden for cloud-baserede rekrutteringsløsninger

Med købet af EasyCruit fra Lumesse udvider Visma sin forretning og styrker sin portefølje af cloud-baseret software.

Med købet af EasyCruit fra Lumesse udvider Visma sin forretning og styrker sin portefølje af cloud-baseret software.

- Lumesse har været på udkig efter en køber, der kan fortsætte med at udvikle EasyCruit internationalt, og vi er meget tilfredse med denne transaktion. Vi er overbeviste om, at transaktionen øger konkurrenceevnen og evnen til at skabe værdi for nye og eksisterende EasyCruit-kunder. Samtidig giver det Lumesse mulighed for at fokusere på kerneforretningen, siger Didier Bench, bestyrelsesformand i Lumesse.

- EasyCruit er et fremragende supplement til Vismas eksisterende portefølge af cloudbaserede HRM-systemer, og købet gør os til en stærkere leverandør inden for softwareløsninger til rekruttering. Købet styrker Vismas position i markedet og giver ekstra kapacitet til forbedring af produkter og services til eksisterende og nye kunder. Vi er glade for at skabe værdi og vækst sammen, siger Jan Ivar Borgersen, administrerende direktør i Visma Enterprise Solutions.

For mere information, kontakt venligst:
Jan Ivar Borgersen, administrerende direktør i Visma Enterprise Solutions: + 47 905 48 745
Didier Bench, bestyrelsesformand i Lumesse: +44 (0) 1582 817209

Om Lumesse
Lumesse leverer talent-løsninger til mere end 2.400 organisationer i over 70 lande, hvilket sætter dem i stand til at engagere sig og pleje de bedste talenter i et foranderligt og krævende globalt miljø. Med unikke og yderst fleksible løsninger er kunder godt rustet til at udnytte den hurtige udvikling af nye teknologier og ændrede forretningsbetingelser, samtidig med, at alle forretningsbehov bliver dækket både lokalt og globalt. For yderligere information besøg www.lumesse.com.

Kontakt

Astrid Zimmer Nielsen

Pressekontakt for Visma Danmark

+45 31 51 25 87

Drag